13 C
Pals
Dijous, 13 juny 2024
- Publicitat -

4.400 aturats més durant l’últim trimestre de 2017

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El nombre d’aturats a les comarques gironines han augmentat 4.400 més en l’últim trimestre del 2017 i la xifra total se situa en 51.500 persones. Tot i això, hi ha un 11% d’aturats menys que al desembre del 2016. Són dades de l’Enquesta de la Població Activa, que conclou que la taxa d’atur ha pujat fins el 13%.

Girona registra un quart trimestre amb destrucció de llocs de treball després d’encadenar dos trimestres de creixements. Per sectors, l’ocupació a Girona creix a l’agricultura i a la indústria i baixa a la construcció i als serveis. Les empreses industrials han estat les més actives en creació d’ocupació.

El sector serveis ha reduït la seva plantilla a Girona de 15.900 persones el quart trimestre en relació amb el tercer, el 6% menys. Finalment, les empreses constructores han vist com es reduïa el nombre de treballadors ocupats un 10% en el quart trimestre.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Mor Lluís Molinas, periodista i activista cultural de Palafrugell

Ha mort Lluís Molinas, figura clau de la cultura a Palafrugell i impulsor del teatre amateur. El funeral serà aquest dissabte a les 12 h a l'església de Palafrugell. Molinas va ser escriptor, periodista, editor i col·leccionista. La seva última aparició pública va ser a l'abril, a la Fundació Josep Pla, on va parlar sobre la preservació del llibre “El Peix Fregit”.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -