13.6 C
Pals
Dimecres, 12 juny 2024
- Publicitat -

65

Supermatí - opinió
Supermatí - opinió
65
Loading
/

A vegades, un segon, un minut, un dia, o un instant, pot fer-te canviar el rumb i fer girar el teu futur més immediat. Aquells somnis que tenies a la vora, aquell esforç que pensaves que seria recompensat, aquells plans a curt, mitjà i llarg termini s’esfumen com per art de màgia en un moment, i aquell dia, aquella hora, o potser, una xifra maleïda, en el meu cas, 65, et fa donar-te compte que no tot depèn de tu, però alhora, també et dona la força per seguir endavant i buscar nous ports on poder atracar.

Malgrat tot, la vida segueix i no es para per una decepció o pels canvis que es puguin produir i ha de ser així, perquè no només hi ha un futur, no només hi ha un somni. Per sort, podem tenir molts somnis i molts futurs, aquells que mai esperàvem, aquells que mai havíem planificat, i aquells, que segur, són els que més necessitem. El que està clar, és que mai tot és clar i d’entre les foscors que apareixen en el camí, podem trobar els colors més vius del nostre propi Arc de Sant Martí. Inclús , aquí, al paradís, a l’Empordà, l’infern pot estar-hi present. L’important és saber com no cremar-te amb les flames, sinó aprofitar-les per avivar el foc i escalfar-te amb tot el que queda per arribar.

Per tots els que ara mateix passin per alguna situació semblant, només dir: Molts ànims!!! La teva vida segueix i un entrebanc, per molt gros que et sembli, segur que marca una nova ruta que et portarà a descobrir que hi ha molts futurs que t’esperen.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios