16.1 C
Pals
Dijous, 28 març 2024
- Publicitat -

Gairebé 9.000€ destinats a la sega i neteja de marges i camins a Calonge

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni destina un total de 8.920 € a la neteja de marges i camins de titularitat municipal. Aquest és l’import total que es destinarà durant aquest any 2017 amb la finalitat de segar periòdicament diversos camins i marges de titularitat municipal.

Una bona part de les accions de neteja de marges i camins ja s’ha portat a terme, i es programa amb l’objectiu de mantenir en bon estat els marges i i també amb la finalitat de minimitzar el risc d’incendi, millorar-ne l’accessibilitat i el pas de l’aigua, entre d’altres.

De l’import destinat a aquesta finalitat, l’Ajuntament hi aporta un total de 7.260€, als quals cal sumar-hi els 1.660€ que hi aporta la Diputació de Girona a través d’una subvenció en el marc del Programa de Suport a Actuacions en Camins Rurals i Matèria Forestal per aquest any 2017.

Fins avui l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, amb el suport de la Diputació de Girona, ja ha actuat en la neteja de marges com els de l’Avinguda dels Països Catalans, l’accés a la urbanització Mas Pallí, la carretera de Treumal, l’accés a la urbanització Finca Verd i d’altres camins fins a completar un total de 14 quilòmetres lineals.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palafrugell celebrarà el tradicional Vot de la Vila el dilluns de Pasqua

Fotografia del far de Sant Sebastià | Ajuntament de Palafrugell El proper Dilluns de Pasqua, 1 d’abril, se celebrarà la...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -