15.6 C
Pals
Dimarts, 21 setembre 2021
- Publicitat -

9N som tots

Miquel Curanta
Sóc de Pals.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

En Miquel Curanta és el codirector de Ràdio Capital i és el director del Club TR3SC

La setmana vinent, que jutjaran el President Mas, l’exvicepresidenta Joana Ortega i l’exconsellera Irene Rigau, es preveu que 25.000 persones de la societat civil, s’aplegaran davant del Tribunal Superior de Justícia per donar-los suport. D’aquestes 25.000, almenys 500 sortiran del Baix Empordà amb autobusos des de Torroella, Palamós, Sant Feliu de Guíxols o La Bisbal.

Hi ha qui expressa orgull pel fet que tanta gent es mobilitzi un dia feiner per una causa com aquesta, i la veritat és que no n’hi ha per menys. Ara bé, és molt i molt trist que haguem de recórrer a aquestes performances. És molt trist que ens haguem de manifestar perquè un President de govern vagi a judici per una causa com la del 9N, que era, de nou, una altra performance. O això ens van voler fer creure en el seu dia. Una costellada, una botifarrada, qualsevol desqualificatiu va ser bo per descriure un acte com aquell. Però quan un President és jutjat per una botifarrada, o bé és perquè la botifarra estava en mal estat i va intoxicar la gent, o és que potser algú que es nega a reconèixer-ho, li va donar més importància que la que deia.

És el món al revés. Un partit i un govern ple de merda fins al coll, ens dóna lliçons de legalitat. Uns ministres que parlen de compliment de les lleis, se les salten sistemàticament. Un executiu que diu defensar la democràcia, no té manies en privar-la i aquesta és la millor, una vice presidenta amb avantpassats franquistes, tracta de totalitaris aquells que buscaven sondejar l’opinió de la gent, sobre un tema que preocupa a milions de persones.

Ja sé que aquesta portada no és pròpia d’un mitjà de comunicació local, però és que tot aquest despropòsit ens afecta tant a tots, que qualsevol finestra que serveixi per posar-lo de relleu és poca.

Així que si en comptes de 500 persones, en som 5.000, encara millor. I tot plegat, mentre esperem que ens precintin els col·legis electorals, com a símbol de la defensa de la democràcia. Com va dir un usuari de twitter, s’ha de defensar el dret dels espanyols, de que els catalans no puguin votar.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -