18.5 C
Pals
Dijous, 21 octubre 2021
- Publicitat -

A Calonge s’incorporen 28 persones per controlar les platges i espais públics

L'objectiu principal és reforçar la informació sobre la normativa d'ús de les platges per aquest estiu després de la pandèmia del coronavirus

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

Les 28 persones contractades per l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni aquest estiu a través d’un procés selectiu d’oposició pel control i informació a les platges, mercats, fires i activitats turístiques ja treballen des d’aquest dimarts.

L’objectiu principal és reforçar la informació sobre la normativa d’ús de les platges per aquest estiu després de la pandèmia del coronavirus. Com també en les activitats com fires, mercats i d’altres activitats d’oci que l’Ajuntament organitza en espais públics. Des de l’admissió d’aquestes 28 persones, s’han fet diverses sessions formatives amb tècnics del consistori per definir i potenciar els protocols a seguir.

Aquestes persones donen informació sobre les mesures de seguretat i prevenció a aquells i aquelles que vulguin accedir a les platges i també als mercats i fires o a altres activitats organitzades per l’Ajuntament en espais públics del municipi. Entre les funcions d’aquests informadors també hi haurà el control de l’accés i de la ubicació dels usuaris de la platja i d’altres espais públics per garantir les distàncies de seguretat i el compliment de l’obligatorietat de dur la mascareta per evitar la propagació de la COVID-19. Aquesta mesura s’afegeix a les de reforç informatiu com la col·locació de panells per indicar la normativa de platges o la creació d’un espai a la web municipal amb tota la informació actualitzada.

Les persones contractades treballaran durant la temporada turística, els mesos de juliol i agost. D’aquestes hi ha 24 persones per control de platges, 12 de les quals tenen una jornada de 30 hores setmanals i les altres 12 fan 12 hores setmanals. També hi ha dues persones per control de mercats i fires en jornada de 35 hores i dues persones més per control d’activitats de turisme en espais públics a raó a 35 hores setmanals.

Les persones interessades van poder presentar la seva candidatura fins al 22 de juny, i durant el 29 i el 30 de juny es van realitzar les proves de català i un examen sobre el contingut teòric que es plantejava per poder accedir a la feina, a més d’una entrevista.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Castell-Platja d’Aro apuja la taxa de residus

L'ajuntament de Castell-Platja d'Aro aprova les ordenances fiscals pel proper 2022
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -