17.3 C
Pals
Dilluns, 20 setembre 2021
- Publicitat -

Absolt l’home acusat d’abusar d’una menor

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

L’Audiència de Girona ha absolt l’acusat d’abordar una nena de 7 anys a de Palafrugell, abaixar-li la roba i intentar mossegar-li els genitals, fa 3 anys. La sentència conclou que la petita sí que va patir una agressió sexual. Tot i això, el tribunal té també seriosos dubtes que el processat fos qui intentés sobrepassar-se amb la nena. Tot i que la menor el va identificar per foto i després en roda de reconeixement, el tribunal diu que hi ha trets de l’agressor que no es corresponen amb l’acusat.

A més, hi ha testimonis i proves que permetrien corroborar la versió que va explicar el jove a la vista, en què va assegura que havia passat la tarda comprant a Palamós. Segons la denúncia, l’intent d’agressió hauria passat a les set de la tarda del 28 de novembre de 2013. La xicota de l’acusat va ratificar al judici que a la tarda havien anat a buscar un plat de dutxa i després, cap a dos quarts de vuit, van anar a comprar en un supermercat de Palamós. A més d’això, la defensa va aportar a la causa les imatges que van gravar les càmeres de seguretat de l’establiment. S’hi veu com el jove entra al supermercat a les 19.28 d’aquell vespre i en surt gairebé un quart d’hora després, a les 19.40. La sentència destaca que si l’acusat poc abans de les set va anar a buscar un plat de dutxa, el va dur a casa seva i a les 19.28 era al supermercat, és evident que a les set no podia estar cometent els fets.

El tribunal també té en compte que la nena va veure l’agressor només de manera fugissera i no es pot descartar que la petita hagués errat a l’hora de reconèixer-lo. Per tot plegat, la Secció Tercera de l’Audiència de Girona absol l’acusat del delicte d’agressió sexual. La sentència no és ferma i s’hi pot interposar recurs de cassació en un termini de cinc dies.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -