El desnonament previst per aquest divendres al matí al Carrer Camèlia de Palafrugell ha quedat endarrerit una setmana.

Així ho han explicat a Ràdio Capital fonts de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i ho ha confirmat la CUP de Palafrugell a través de Twitter:

Segons han assegurat també els anticapitalistes, una vintena de persones s’han concentrat davant de l’edifici a l’espera que arribés la comitiva judicial.

Un portaveu de la PAH, Miguel Requejo, assegura que hi ha anat “més gent de la que esperaven”, fins i tot la regidora de Benestar Social de l’Ajuntament, Roser Massaguer.

De totes maneres, Requejo ha assegurat a Ràdio Capital que amb aquest endarreriment no n’hi ha prou, perquè no tindran prou temps per resoldre la situació. I han promès que “d’aquí a una setmana hi tornaran a ser” per evitar, de nou, el desnonament.

Crida a través de les xarxes socials

La PAH de Palafrugell feia una crida a través de les xarxes socials a col·laborar per aturar un desnonament aquest divendres 2 de febrer.

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca demanava concentrar-se davant de l’habitatge, al carrer Camèlia de Palafrugell, per “convèncer el representant de Bankia que aturar el desnonament no enfonsarà els beneficis de l’entitat”.

La concentració s’havia convocat per les 9.30 del matí d’aquest divendres, i també l’ha va difondre la CUP i el CDR de Palafrugell.

Segons la PAH, la família que ha de ser desnonada viu ocupant l’edifici amb dos nens petits, la dona embarassada i una persona gran malalta. A més, l’home no pot cobrar l’atur perquè, tot i haver treballat durant tres anys, segons l’entitat, el seu permís de residència està caducat.

També et pot interessar

No. Els desnonaments no són una llegenda urbana