17.3 C
Pals
Dissabte, 20 abril 2024
- Publicitat -

Palamós organitza un acte informatiu sobre la nova llei d’habitatge i la regulació dels preus del lloguer

L'acte informatiu es farà aquest dimecres 3 d’abril, a les 20 h, a la sala polivalent de la Biblioteca Municipal Lluís Barceló i Bou

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Àrea d’Habitatge de l’Ajuntament de Palamós i la Cambra de la Propietat Urbana de Girona han organitzat un acte informatiu sobre la nova llei d’habitatge i la regulació dels preus del lloguer. L’acte informatiu es farà aquest dimecres 3 d’abril, a les 20 h, a la sala polivalent de la Biblioteca Municipal Lluís Barceló i Bou (parc dels Països Catalans).

Cal recordar que el passat mes de març va entrar en vigor la regulació del preu del lloguer, aplicant d’aquesta manera un dels preceptes previstos a la nova llei de l’habitatge. Amb aquesta mesura es defineix el preu mitjà dels lloguers en els municipis declarats zones residencials tensionades, entre els quals hi ha Palamós, marcant un topall del preu màxim per als arrendadors en el cas dels grans tenidors o d’un pis que no s’hagi llogat en els darrers cinc anys. Per donar resposta als dubtes que puguin sorgir l’Ajuntament de Palamós i la Cambra de la Propietat Urbana de Girona han organitzat aquest acte informatiu.

La jornada aportarà informació sobre quins propietaris hauran d’aplicar el nou rang de preus, el termini a partir del qual s’haurà de començar a imputar, els contractes que queden exclosos, els increments de la renda del lloguer en el cas d’haver fet reformes, o bé, en quins supòsits es poden incrementar els preus regulats, entre altres. A més, en la trobada hi haurà tècnics especialistes que aprofundiran en aquest nou índex estatal per a la contenció dels preus del lloguer.

La jornada, que és gratuïta, està oberta tant als propietaris d’habitatges com per als seus arrendataris o persones que puguin estar interessades a saber més sobre el tema.

privat:-acte-informatiu-sobre-la-nova-llei-d’habitatge-i-la-regulacio-dels-preus-del-lloguer
Acte informatiu sobre la nova llei d’habitatge i la regulació dels preus del lloguer

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La mare del nen assassinat a Bellcaire d’Empordà té amnèsia posttraumàtica, però recorda no poder ajudar-lo

Els sanitaris que van atendre la dona, que han declarat als jutjats aquest divendres, apunten que les lesions van posar en risc la vida de la mare.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -