9.3 C
Pals
Dimarts, 31 gener 2023
- Publicitat -

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro s’adhereix a la campanya #ThoEstasPerdent

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro s’adhereix a la campanya #ThoEstasPerdent amb l’objectiu d’impulsar l’esport femení i avançar cap a la plena igualtat, trencar estereotips socials i mediàtics, conscienciar sobre la importància de l’esport practicat per dones, promoure una major presència de les dones esportistes als mitjans de comunicació i fomentar l’interès de la població per l’esport femení d’alta competició.

A la fotografia hi ha participat el Club Twirling Platja d’Aro, Platja d’Aro Korfbal Club, Club Gimnàstica Rítmica Platja d’Aro, Club Bàdminton Platja d’Aro, el Casal de Joves de la regidoria de Jovenut; l’alcalde, Maurici Jiménez; el regidor d’Esports, Infància i Joventut, Pedro Torres; i les regidores Pilar Rojas, Mònica Mir i Joel Masdeu. Podeu trobar tota la informació de la campanya al lloc web www.thoestasperdent.cat

Aquesta és una iniciativa del Consell de l’Audiovisual de Catalunya, en col·laboració amb la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, l’Institut Català de les Dones i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals que vol posar de manifest, el paper rellevant que tenen els mitjans de comunicació en la construcció d’imaginaris socials, i el seu rol és indispensable per generar una societat igualitària i per superar els estereotips de gènere.

La baixa visibilitat que té l’esport femení en els mitjans de comunicació no es correspon ni amb la participació creixent de les dones que es dediquen a l’esport professional i amateur, ni amb els èxits nacionals i internacionals que aconsegueixen en les diverses disciplines. Una cobertura més àmplia donaria més visibilitat a les dones esportistes i les seves fites i n’augmentaria l’interès del públic. Alhora, un tractament mediàtic de l’esport amb perspectiva de gènere ajudaria a crear més referents femenins d’èxit i superació per a infants i adolescents.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Policia Local de Palafrugell aixeca 12 actes per tinença de substàncies estupefaents en un cap de setmana

Al control policial hi va participar la Unitat de Drons i la Unitat Canina.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -