22.1 C
Pals
Dissabte, 15 juny 2024
- Publicitat -

Adrià Cortadellas: “Al FITM volem presentar propostes musicals interessants al públic de l’Empordà”

Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Adrià Cortadellas: "Al FITM volem presentar propostes musicals interessants al públic de l'Empordà"
Loading
/

El Festival Internacional del Terracotta Museu (FITM) va arrencar la seva onzena edició amb The Toasters, Les Testaurdes i Espardenya Crew el passat dimecres 5 de juliol. Aquest és el primer concert, entre la dotzena de propostes, que s’han repartit al llarg dels quatre dimecres del mes de juliol. Per donar-nos alguns detalls més de l’edició d’enguany ens visita el membre de l’organització del festival, Adrià Cortadellas.

Adrià Cortadellas reconeix que l’actuació d’aquests dos grups d’ska durant el primer cap de setmana del festival ha estat “tot un èxit”. Reconeix que a la Bisbal hi ha molta presència d’aquest gènere de música. A més, la nit va acabar amb el conjunt de Dj de l’Empordà, Espardenya Crew. L’edició d’enguany ha començat amb més de 400 persones en aquest primer concert.

Adrià Cortadellas explica que la gran varietat d’estils que s’uneixen en aquest festival neix perquè es volen mostrar i explorar diferents artistes i estils que no estem acostumats a veure en els festivals de més renom de l’estiu a l’Empordà. A més, per descongestionar la programació del cap de setmana, l’organització va decidir programar les diferents propostes el dimecres.

Al festival hi ha programació amb artistes emergents i d’altres que ja tenen una llarga trajectòria. La voluntat és presentar propostes per la població de la zona i trencar la rutina entre setmana, “és una proposta popular”. I tot i que els concerts que es van començar a fer a Torre Maria eren gratuïts, Adrià Cortadellas destaca que les entrades pels concerts que queden són a preus populars: anticipada té un preu de 10 € per concert i 12 € a taquilla. A més, destaca que el trasllat al Terracotta Museu respecte a les últimes edicions ha aportat diversos beneficis.

Els tres concerts que ompliran la programació de la Bisbal els tres dimecres de juliol que queden presenten diverses propostes amb estils ben diferenciats, tal com explica Adrià Cortadellas.

Des del FITM reconeixen que la voluntat no és superar el nombre de públic respecte a les edicions anteriors, sinó que la prioritat és presentar propostes musicals interessants al públic de l’Empordà.

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios