24 C
Pals
Dijous, 18 juliol 2024
- Publicitat -

Adrià Cortadellas: “Homilies de la Costa, el nou tema de Fetus, vol ser l’anti cançó de l’estiu”

Supermatí - entrevistes
Supermatí - entrevistes
Adrià Cortadellas: "Homilies de la Costa, el nou tema de Fetus, vol ser l'anti cançó de l'estiu"
Loading
/

Fetus acaba de publicar el seu nou tema ‘Homilies de la Costa’, que forma part del seu nou disc d’aquest grup empordanès que veurà la llum la propera tardor. Per parlar-nos d’aquest nou tema antiestiuenc ens ha visitat al Supermatí el cantant i guitarrista de Fetus, Adrià Cortadellas.

El lyric video serveix per mostrar aquesta edificació desenfrenada que hi ha hagut a la Costa Brava i en altres zones del litoral català i espanyol. Les imatges, tal com apunta Adrià Cortadelles, les han cedides des de SOS Costa Brava, tot i que també es poden veure altres indrets sobreexplotats de la costa com Palma de Mallorca, entre altres. Adrià Cortadellas admet que aquesta és l’anti cançó de l’estiu.

El tema posa de relleu l’explotació d’edificacions i la massificació turística que hi ha a Catalunya i arreu d’Espanya, en un to que es familiar per Fetus. Tot i això, Adrià Cortadellas reconeix que el grup també explora altres temes i gèneres. ‘Homilies de la Costa’ forma part del nou treball que està preparant Fetus, que veurà la llum a la tardor. Adrià Cortadellas explica que hi haurà dos singles més abans del disc: un el juliol i un altre el setembre.

En el nou disc, Adrià Cortadellas, admet que hi haurà sons familiars per aquells que han seguit Fetus al llarg de la seva trajectòria: història, reivindicació i taverna. Tot i això, s’hi han incorporat nous instruments que aporten sons molt interessants.

Aquest estiu els Fetus fan poc concerts, però de moment se’ls podrà veure el 27 de juny a Calaf (Festival Desfolca’t), el 25 de juliol a les Santes de Mataró, el 27 de juliol al Tingladu de Vilanova i la Geltrú i, finalment, el 2 d’agost a Perafita, dins el cicle Perifèria Cultural. A partir de llavors, l’activitat en directe s’aturarà del tot fins que surti el nou disc.

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios