17.7 C
Pals
Dissabte, 18 maig 2024
- Publicitat -

Agustí Fernández: “Aquest any hi haurà més participació de colles que l’any passat”

Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Agustí Fernández: “Aquest any hi haurà més participació de colles que l’any passat”
Loading
/

Tornen les Festes de Primavera de Palafrugell i, per tant, el tradicional Carroussel Costa Brava. Tot i que les activitats al voltant de les Festes de Primavera van començar el passat 13 de maig, els plats forts comencen aquest cap de setmana. Per repassar totes les activitats que es duran a terme a Palafrugell amb motiu d’aquesta festivitat, en el Supermatí d’avui hem parlat amb Agustí Fernández, membre de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palafrugell. 

En l’edició d’enguany hi ha més participació que l’any passat, s’han inscrit més colles que l’any passat. Així ho ha explicat Fernández. 

 

Les activitats van començar el passat 13 de maig amb un sopar popular. Aquest cap de setmana del 27 i 28 de maig començaran els plats forts de la programació de les festes de primavera. El dia 27 hi haurà una jornada de portes obertes a la nau dels carrossaires i el dia 28 hi haurà la marxa de la garoina. 

 

El dijous 1 de juny hi haurà la rua dels infants. Durant molts d’anys, la rua infantil es celebrarà durant el carnestoltes.

 

El divendres 2 de juny hi haurà el pregó de les festes que anirà a càrrec de Susanna Pérez. Pérez és mestra del municipi i forma part de l’equip coordinador del projecte pedagògic de les Festes de Primavera de l’escola Torres i Jonama. Tal com ha explicat Agustí Fernández, el pregó d’enguany tindrà un accent molt femení. 

 

Finalment, el diumenge 04 de juny se celebrarà el popular Carroussel Costa Brava, que recorrerà els principals carrers de Palafrugell a partir de les 17:30 h. 

 

 

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios