7.7 C
Pals
Dissabte, 23 gener 2021

Ajornades les Barraques de Sitges

El més llegit

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

Crearan nous espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes de la Bisbal d’Empordà

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà posarà en marxa un nou projecte de pacificació de l’entorn del Carrer Ample, al nucli antic. Una de les actuacions més destacades és la creació d’espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Aquest any no hi haurà barraques de Sitges. Així ho ha comunicat el festival a través de les seves xarxes socials. Un festival que cada any ha anat creixent i que es trobava en el seu millor moment amb grups al cartell com Doctor Prats o Oques Grasses. Afirmen, que fins a l’últim moment s’han fet propostes amb la finalitat de poder realitzar el festival sota les màximes mesures de seguretat i condicions possibles.

Malauradament no s’ha pogut tirar endavant cap de les propostes i haurem d’esperar al 2021 per poder gaudir de nou de la música en català i d’una de les seves barraques més conegudes al territori.

L’entrada Ajornades les Barraques de Sitges ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Només 31 famílies de Palamós reben ajudes per a l’habitatge

Dins del pla de xoc de mesures contra les conseqüències econòmiques de la Covid-19, hi havia una part destinada...

Altres notícies