9.8 C
Pals
Diumenge, 29 gener 2023
- Publicitat -

L’Ajuntament de la Bisbal s’adhereix a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus amb diverses accions

S’han organitzat recollides de joguines noves, jocs reutilitzables i  telèfons mòbils per a reciclar, entre d'altres

Temps de lectura: 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de la Bisbal s’ha tornar a adherir a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus i, en aquest sentit, l’Àrea de Medi Ambient del consistori organitza diverses activitats vinculades. D’una banda, s’han organitzat recollides de joguines noves, jocs reutilitzables i  telèfons mòbils per a reciclar (amb bateria i sense targeta SIM). Els corresponents punts de recollida són a l’Ajuntament, l’Ajuntament Vell, les Escoles Velles i la Biblioteca Lluïsa Duran. 

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus vol servir per donar a conèixer estratègies de reducció de residus i la política de la Unió Europea i dels seus Estats membres en aquesta matèria. Així, es fomentaran accions sostenibles per reduir els residus arreu d’Europa, es difondran tasques dutes a terme pels diversos actors mitjançant exemples concrets de reducció de residus i es canviarà el comportament quotidià de la ciutadania europea. En definitiva, l’objectiu és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d’Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus.

A través d’aquests enllaços es poden consultar vídeos informatius amb consells sobre residus: Redueix residusDona una nova vida als teus residus i Separa bé els teus residus.

joguines recollida ajuntamentmóbils recollida ajuntament

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -