L’ajuntament de Torroella i l’associació Montgrí Comerç han presentat avui una campanya conjunta per conscienciar la ciutadania de la importància del comerç local.

Mitjançant aquesta campanya, volen evitar que el que s’ha vist aquest cap de setmana a Torroella esdevingui una realitat. Des de divendres, els comerços de la població lluïen uns cartells on es podia llegir “LIQUIDACIÓ TOTAL del comerç de Torroella de Montgrí”.

Aquests cartells formaven part de la campanya i avui s’hi han afegit a sota les paraules “Fem front a la”. D’aquesta manera, els aparadors de les botigues torroellenques animen a evitar que el comerç de proximitat hagi de tancar per culpa de les grans superfícies o el comerç en línia.

La campanya és conjunta entre els comerciants i l’Ajuntament. El regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Marc Calvet, explica que l’objectiu de la campanya és fer reflexionar la població.

Calvet explica que encarregaran un informe per analitzar la situació i els reptes de futur del comerç al poble.

Per la seva banda, l’associació Montgrí Comerç està satisfeta per la campanya. Ho explica la seva presidenta, Dúnia Oliveras.

Creuen que és un problema comú al petit comerç de tot el país i que Torroella no té cap factor de risc afegit.