20.5 C
Pals
Divendres, Setembre 20, 2019
  • Notícies

Ajuntament i comerciants volen evitar la liquidació total del comerç de Torroella

Els aparadors de les botigues animen a evitar que el comerç de proximitat hagi de tancar

El més llegit

Ciutadans Torroella de Montgrí demana la dimissió del regidor de la CUP per “amenaçar” el Cos de Policia Nacional a través de twitter

El cupaire ha demanat disculpes a través de les xarxes socials destacant que la seva intenció no era "ofendre ni ferir sensibilitats"

Turisme, allò que fan els altres.

Un estiu més hem llegit i escoltat com desenfeinats experts en no res, doctorats en la teoria de la conspiració, han pontificat sobre la malignitat de l’activitat turística a la Costa Brava.

Estudiants d’ESO de Sant Feliu inicien una campanya de plantar arbres

Vendran bosses de cotó reciclat per recaptar diners

Segueixen els moviments polítics a l’entorn del servei d’abastament d’aigua potable de la Bisbal

L'Assemblea de la Cup ha ratificat el seu compromís amb la municipalització del servei d'abastament d'aigua potable de La Bisbal i el PSC bisbalenc ha presentat una moció que insta a la resta de grups a decidir sobre el tipus de gestió del servei

Presentació de “Parant Taula” al Terracotta Museu de la Bisbal

La iniciativa uneix 20 ceramistes de la Bisbal amb els restaurants del col·lectiu Cuina de l’Empordanet i és un interessant maridatge entre la ceràmica de la Bisbal i la cuina del Baix Empordà
Daniel Cortés Morés
Daniel Cortés Moréshttp://danicortes.cat
Coordinador de redacció i responsable de projectes de Ràdio Capital

L’ajuntament de Torroella i l’associació Montgrí Comerç han presentat avui una campanya conjunta per conscienciar la ciutadania de la importància del comerç local.

Mitjançant aquesta campanya, volen evitar que el que s’ha vist aquest cap de setmana a Torroella esdevingui una realitat. Des de divendres, els comerços de la població lluïen uns cartells on es podia llegir “LIQUIDACIÓ TOTAL del comerç de Torroella de Montgrí”.

Aquests cartells formaven part de la campanya i avui s’hi han afegit a sota les paraules “Fem front a la”. D’aquesta manera, els aparadors de les botigues torroellenques animen a evitar que el comerç de proximitat hagi de tancar per culpa de les grans superfícies o el comerç en línia.

La campanya és conjunta entre els comerciants i l’Ajuntament. El regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Marc Calvet, explica que l’objectiu de la campanya és fer reflexionar la població.

Calvet explica que encarregaran un informe per analitzar la situació i els reptes de futur del comerç al poble.

Per la seva banda, l’associació Montgrí Comerç està satisfeta per la campanya. Ho explica la seva presidenta, Dúnia Oliveras.

Creuen que és un problema comú al petit comerç de tot el país i que Torroella no té cap factor de risc afegit.

Últimes notícies

audio

What Can I do about it?

Un company advocat anglès amb discapacitat, John Horan, en una presentació seva sobre la participació de les persones amb discapacitat en els procediments judicials, ha descrit la seva lluita pels drets de les persones amb discapacitat com una lluita constant, decebedora a vegades.

Cap de setmana inestable. Dissabte hi ha perill de fortes tempestes

Divendres el temps comença a canviar amb cel variable i més nuvolositat al final del dia. Dissabte serà una jornada plujosa, on les tempestes poden ser intenses, i diumenge el pas d'un front portarà una devallada del termòmetre amb temps insegur.
audio

Ningú no és perfecte – 19 setembre 2019

Aquesta setmana al programa de cinema i sèries d'ha parlat de Stranger Things! Si t'ho has perdut ho pots escoltar al nostre web!

Ciutadans Torroella de Montgrí demana la dimissió del regidor de la CUP per “amenaçar” el Cos de Policia Nacional a través de twitter

El cupaire ha demanat disculpes a través de les xarxes socials destacant que la seva intenció no era "ofendre ni ferir sensibilitats"

L’Ajuntament de Verges denuncia un abocament descontrolat d’amiant a Mas Peixet

L'Ajuntament de Verges ha denunciat, a través de Facebook, l'abocament descontrolat d'amiant al costat d'una pista de terra de la zona del Mas Peixet

Més notícies