13.6 C
Pals
Dimecres, 12 juny 2024
- Publicitat -

Els ajuntaments afectats per la pedregada signaran un protocol d’actuació amb l’Institut Català de Finances

També es farà una jornada d'assesorament a empreses afectades per la pedregada

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest dijous 23 de febrer els ajuntaments de la Bisbal d’Empordà, Forallac, Corçà, Ullastret i Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura signaran un protocol d’actuació amb l’Institut Català de Finances (ICF) en matèria de préstecs per cobrir les necessitats de liquiditat o d’inversió, d’empreses afectades per danys catastròfics. És el cas de les empreses afectades per les pedregades del passat 30 d’agost 2022. És per això que a la tarda del mateix dijous, a partir de les 2/4 de 4, es farà un acte de presentació de l’acord a l’Ajuntament Vell de la Bisbal.

La jornada servirà per oferir assessorament personalitzat per part de l’equip comercial i d’anàlisi de l’ICF, a qui es podran exposar casos particulars per mirar de donar resposta a necessitats de finançament i/o inversió derivades dels danys catastròfics causats per la pedregada. L’acte arrencarà amb una benvinguda que vindrà precedida d’una obertura de la mà de Vanessa Servera, Consellera Delegada de l’ICF. Vindrà seguit d’una introducció a la línia ICF Danys Catastròfics a càrrec d’Anna Alvarez, Directora d’Inversions Creditícies de l’ICF. I clourà amb taules d’assessorament personalitzat a les empreses interessades. Per tal de participar-hi cal fer inscripció prèvia a través d’aquest enllaç.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Fila Indie 3×30 – 12 juny 2024

TRACKLIST KAISER CHIEFS – BEAUTIFUL GIRL SHABOOZEY – A BAR SONG (TIPSY) BLOSSOMS – WHAT CAN I SAY AFTER I’M SORRY? KINGS OF...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -