24.7 C
Pals
Dissabte, 30 setembre 2023
- Publicitat -

Albert Gómez: “Hem fet un pressupost de contenció posant l’accent en allò més important”

El regidor delegat de Promoció Econòmica i Comunicació de Palafrugell, Albert Gómez, ha exposat al Supermatí de Ràdio Capital a quines partides es destinaran els pressupostos de l’Ajuntament.

Albert Gómez ha explicat que tot i el canvi de govern, en comptes de fer uns pressupostos extensius, han optat per “moderar-se”. Això ha sigut principalment, ha dit, a causa de la necessitat d’augmentar el personal. Els “petits” increments han anat destinats a algunes partides com: la dotació d’una plaça d’inspecció per la policia local, la rehabilitació de façanes o fer una via verda del Bruguerol a Cala Pedrosa.

L’aprovació dels pressupostos coincideix amb l’augment de l’ingrés per la taxa de l’IBI en un 2,5% que genera unes aportacions notables a l’Ajuntament de Palafrugell a causa de les nombroses edificacions. Tot i això, Albert Gómez ha argumentat que han tingut poca llibertat de decisió a l’hora de destinar les partides, ja que hi havia qüestions que tenien prioritat per ser resoltes.

El regidor de Palafrugell ha comentat la situació en la què es troba el Pla Estratègic per refer el teixit comercial de Palafrugell. Haver fet reunions i entrevistes personalitzades als comerciants, i enquestes als clients els ha servit per “definir els eixos de comerç”. El següent pas serà redactar un pla d’actuacions que serà executat el 2018.

Torna a escoltar l’entrevista sencera

Temps de lectura: < 1 minuts

Més àudios