El tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica a l’Ajuntament de Palafrugell, Albert Gómez, ha assegurat que ja disposen d’una reserva de recursos per iniciar les primeres reformes sorgides del pla estratègic que es va posar en marxa ara fa un any. Segons Gómez, les 3 grans potes sobre els que pivota el nou pla comercial avançaran en paral·lel just després que es presenti el pla a partir del gener.

Pel responsable polític, el mercat dels diumenges ha de ser un dels principals reclams comercials de Palafrugell a l’hora de captar nous usuaris del comerç de la vila. Gómez també coincideix en la idea que més enllà de la qualitat del producte i del servei, el comerç local ha de reivindicar el sentiment de pertinença com un dels trets diferencials,

Torna el Bus de cap d’any

L’edil palafrugellenc ha avançat que aquest cap d’any, tornarà el servei de bus que l’any passat es va posar en funcionament, per tal que la gent que ho vulgui, es pugui moure pels diferents bars del poble sense que s’hagi d’agafar el cotxe particular. Preguntat per la polèmica que va generar aquesta mesura amb els que ara són els seus socis de govern, Gómez ha explicat que l’aleshores cap de l’oposició, Josep Piferrer, va denunciar que no es generés una activitat pròpia des del mateix consistori, fet que en aquesta edició ja s’ha esmenat.

Finalment, Gómez, que assegura no haver vist el programa de Ràdio Capital Govern i Oposició, on no es va descartar totalment un pacte entre ERC i el PSC, ha assegurat estar molt tranquil al respecte.

Escolta l’entrevista sencera