11.7 C
Pals
Dimarts, 13 abril 2021
- Publicitat -

Albons iniciarà la recollida Porta a Porta a l’octubre

El Consell Comarcal repartirà 1.000 galledes i bosses compostables

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Actualment, de les 600 tones de residus que es generen anualment a Albons, 150 es recullen amb els contenidors de recollida selectiva del carrer, 120 van a la deixalleria, 110 de restes vegetals es reciclen i 220 tones acaben a l’abocador.

Amb aquest canvi de recollida, l’Ajuntament d’Albons espera superar els índex de reciclatge actuals, que estan en el 35%, i situar-se al capdavant dels municipis que més reciclen a Catalunya, amb valors que superin el 80%.

Així, es posarà en marxa aquest sistema de Porta a Porta en el qual són els veïns mateixos que han d’aprendre a gestionar i triar els seus residus. Per tant, es distribuiran uns butlletins informatius i es repartiran aquesta setmana 1.000 galledes i bosses compostables. Per rebre el material, caldrà omplir i entregar el formulari que cada veí ha rebut prèviament a casa.

La primera recollida del Porta a Porta s’iniciarà el 5 d’octubre tot i que els habitants conviuran amb els contenidors fins al 13 d’octubre.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

The Black Keys anuncien el seu nou disc “Delta Kream”

The Black Keys han donat una alegria els seus seguidors amb l’anunci de la publicació d’un nou disc “Delta Kream” que serà un homenatge a la música que ha influenciat al grup al llarg de la vida. El disc estarà disponible en format físic i en digital el dia 14 de maig i presentarà versions…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -