11.1 C
Pals
Dissabte, 23 gener 2021

Albons iniciarà la recollida Porta a Porta a l’octubre

El Consell Comarcal repartirà 1.000 galledes i bosses compostables

El més llegit

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.

Crearan nous espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes de la Bisbal d’Empordà

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà posarà en marxa un nou projecte de pacificació de l’entorn del Carrer Ample, al nucli antic. Una de les actuacions més destacades és la creació d’espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Actualment, de les 600 tones de residus que es generen anualment a Albons, 150 es recullen amb els contenidors de recollida selectiva del carrer, 120 van a la deixalleria, 110 de restes vegetals es reciclen i 220 tones acaben a l’abocador.

Amb aquest canvi de recollida, l’Ajuntament d’Albons espera superar els índex de reciclatge actuals, que estan en el 35%, i situar-se al capdavant dels municipis que més reciclen a Catalunya, amb valors que superin el 80%.

Així, es posarà en marxa aquest sistema de Porta a Porta en el qual són els veïns mateixos que han d’aprendre a gestionar i triar els seus residus. Per tant, es distribuiran uns butlletins informatius i es repartiran aquesta setmana 1.000 galledes i bosses compostables. Per rebre el material, caldrà omplir i entregar el formulari que cada veí ha rebut prèviament a casa.

La primera recollida del Porta a Porta s’iniciarà el 5 d’octubre tot i que els habitants conviuran amb els contenidors fins al 13 d’octubre.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Unió d’empresaris de la Costa Brava s’uneixen al “Sense PIMES no hi ha futur”

La PIMEC va presentar aquest dimecres la campanya “Sense Pimes i autònoms no hi ha futur”, per denunciar l’impacte...

Altres notícies