2.5 C
Pals
Dilluns, 24 gener 2022
- Publicitat -

Ampliaran el cementiri municipal de Santa Cristina d’Aro amb 32 nous nínxols

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

El cementiri municipal de Santa Cristina d’Aro s’ampliarà amb 32 nous nínxols. L’ampliació es fa davant l’actual dèficit de fosses, ja que en queden poques de lliures, es recorda des del govern. En aquests moments, la junta de govern ja ha aprovat, per via d’urgència, la memòria valorada per poder fer l’ampliació, amb un pressupost d’execució de contracte de 30.708,67 euros.

La memòria valorada per fer els 32 nínxols ha estat signada per l’arquitecte tècnic municipal, Joan Bernabé. Els nous nínxols s’ubicaran entrant a l’esquerra de la necròpolis. El cementiri de Santa Cristina es va inaugurar el 14 de desembre de 1936, en plena Guerra Civil. La inauguració es va fer amb motiu de la inhumació de Carme Ragolta Ribas, amb la presència de l’alcalde, Josep Suñer, i el paleta de l’Ajuntament, Pitu Bertran. Durant la guerra, l’obra civil va quedar totalment arraconada i els recursos es van destinar a altres necessitats.

El cementiri, projectat el 1932, es va fer per cobrir el conjunt dels veïnats de Santa Cristina, Solius i Bell-lloc. Quedava fora el veïnat de Romanyà de la Selva, ja que ja comptava amb un cementiri als afores del nucli, inaugurat l’any 1911.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -