20.7 C
Pals
Diumenge, 1 octubre 2023
- Publicitat -

Anna Portomeñe:”Salat! farà riure a totes les edats”

Aquest dijous vam parlar amb Anna Portomeñe, directora del Festival Salat de Sant Feliu de Guíxols, que tindrà lloc entre el 9, 10 i 11 de juliol.

La directora ha destacat el cartell i amb noms molt importants del món de la comèdia espanyola, com Santiago Segura, Flo José Mota amb el seu espectacle El sentido del humor  i Ignatius Farray al costat de Valeria Ros i Pablo Ibarburu. També hi actuaran Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, fent el programa radiofònic en directe de L’Apocalipsi.

Carles Sans, del grup tricicle, també presentarà el seu espectacle en solitari, Per fi sol! On, segons la directora del festival, s’expliquen secrets de tricicle i s’escoltarà la veu de Sans.

“La premissa marcada pel festival és la de crear humor per tots els públics, tenir una proposta que els cridés l’atenció” explica Portomeñe, afegint-hi que els ha interessat abarcat tot tipus de targets, oferint múltiples propostes d’espectacle, combinant estils.

Portomeñe destaca també la funció de Martita de Graná, que ha aconseguit guanyar fama a través d’Instagram. De moment és la que més entrades ha venut, sobretot per la promoció de xarxes socials” afegeix la directora.

Quant a nous formats, trobem el Vermunólogo, a les 12 del migdia on es farà Bermut amb una actuació còmica d’entrada gratuïta.

La idea de fer aquest festival, neix de The Project juntament amb el festival de Porta Ferrada abans que esclatés la pandèmia, i l’han hagut d’adaptar a nivell de programacióexplica la directora.

Temps de lectura: < 1 minuts

Més àudios