13.1 C
Pals
Dijous, 15 abril 2021
- Publicitat -

Antoni Amat exposa a Castell d’Aro

Antoni Amat va estudiar art a Barcelona. L’any 1975 va rebre el Premi com a millor artista local de Martorell. En la dècada dels 80 crea l'estudi de disseny Bartallegi, pioner en identitat corporativa i de producte, i des dels 90 es dedica professionalment a la creació artística.

El més llegit

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Antoni Amat exposarà a les sales d’art del Castell de Benedormiens de Castell d’Aro, del 27 de març al 9 de maig de 2021. Amb el títol Unlimited · Temps i art, formada per més d’un vintena d’olis sobre tela o fusta, la mostra és la primera de l’any al castell i la segona del cicle anual d’exposicions al municipi organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró.

Antoni Amat va estudiar art a Barcelona. L’any 1975 va rebre el Premi com a millor artista local de Martorell. En la dècada dels 80 crea l’estudi de disseny Bartallegi, pioner en identitat corporativa i de producte, i des dels 90 es dedica professionalment a la creació artística. Una primera etapa està marcada pel surrealisme i la influència de Salvador Dalí. En els 90 el seu llenguatge artístic vira vers l’art contemporani. A partir d’aquells anys, incorpora en la seva obra una tercera dimensió, i les diferents variables les anirà incorporant, tant a nivell matèric com conceptual, en les obres artístiques que realitza en la primera dècada des dos mil. L’origen, l’essència, els elements, la interculturalitat i la contemporaneïtat són conceptes de l’obra d’Amat, ha anat desenvolupant fins a l’actualitat. Durant tots aquest anys ha exposat regularment a diverses ciutats dels Estats Units, França, Alemanya, Espanya i Itàlia, i participa en Fires d’Art tant nacionals com internacionals.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Palafrugell tornarà a acollir Flors i Violes amb novetats importants

Entre el 30 d’abril el 2 de maig, Palafrugell tornarà a acollir el festival Flors i Violes amb concerts, decoració i un concurs de cant, la gran novetat d'enguany.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -