17.5 C
Pals
Dijous, 28 setembre 2023
- Publicitat -

El xef palamosí Antoni Izquierdo serà nomenat Ambaixador de la Gamba de Palamós 2023

Coincidint amb el lliurament del guardó d’Ambaixador de la Gamba de Palamós, tindrà lloc també l’entrega dels nous certificats a les empreses que enguany se sumen a la Marca de Garantia Gamba de Palamós

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El destacat xef palamosí, Antoni Izquierdo, serà nomenat Ambaixador de la Gamba de Palamós 2023, en reconeixement a la seva tasca constant com a  impulsor d’iniciatives culinàries i divulgador gastronòmic, on la gamba i els productes de proximitat han estat sempre referents, tant de la seva cuina com d’aquells espais on ell ha participat, difonent en aquest cas les qualitats i el prestigi de la Gamba de Palamós.

L’acte de lliurament del guardó d’Ambaixador de la Gamba de Palamós 2023, tindrà lloc dissabte vinent, a les 12:30 h, a la llotja del port pesquer Espai del Peix, en el decurs de la 8a edició de la Fira de la Gamba de Palamós.

L’Ambaixador de la Gamba de Palamós

Antoni Izquierdo va iniciar el seu llarg curriculum vinculat a la cuina a 15 anys, quan va entrar a l’Escola d’Hostaleria de Girona i posteriorment a la de Madrid. Durant els seus primers anys a la professió va fer estades a prestigiosos restaurants de Madrid, San Sebastián o Suïssa. L’activitat al seu restaurant, Mas dels Arcs, l’ha conbinat amb la seva vinculació amb entitats com el del col·lectiu La Cuina de l’Empordanet, que va presidir durant sis anys.

L’any passat Antoni Izquierdo va tancar el seu restaurant Mas dels Arcs després de 52 anys com a referent de la gastronomia palamosina. Actualment, el xef treballa en la seva línia de conserves basada sobretot en diferents tipus de sofregits elaborats, entre altres, amb Gamba de Palamós.

El xef palamosí s’afegeix ara a la llista de prestigiosos cuiners que han rebut el distintiu local d’Ambaixadors de la Gamba de Palamós, com els germans Roca, del Celler de Can Roca; Nandu Jubany, del restaurant Can Jubany, de Calldetenes; Quim Casellas, de l’Hotel Casamar, de Llafranch; Albert Satregener, del Bo.Tic, de Corçà; el cuiner i divulgador Pep Nogué, la cuinera Carme Picas, del restaurant El Ginjoler-L’Hort del Rector, de Sant Feliu de Guíxols, o el jove cuiner Guillem Serrat, guanyador de l’edició 2022 del programa televisiu MasterChef Júnior.

Noves certificacions amb la Marca de Garantia

Coincidint amb el lliurament del guardó d’Ambaixador de la Gamba de Palamós, tindrà lloc també l’entrega dels nous certificats a les tres empreses que enguany se sumen a la Marca de Garantia Gamba de Palamós, concretament els restaurants Amicita, de Madrid; i els palamosins Altamar i el restaurant del Càmping Palamós. 

Actualment, ja se supera el centenar d’empreses que estan acreditades amb la Marca de Garantia Gamba de Palamós. Es tracta de barques d’arrossegament del port palamosí, peixaters, distribuïdors i restaurants de la vila i també d’altres municipis que ja compten amb aquest distintiu, que es va crear l’any 2008 amb l’objectiu de vetllar pel bon ús de la marca Gamba de Palamós, la qualitat d’aquest producte, la seva promoció, divulgació i prestigi.

La Marca de Garantia Gamba de Palamós permet assegurar que el producte arriba al consumidor amb el màxim nivell de qualitat, és per això que per a aconseguir aquestes certificacions, els restaurants i empreses certificades han hagut de passar prèviament les corresponents auditories, amb diversos controls i valoracions dels tècnics auditors, els quals tenen en compte, entre altres, la qualitat en la manipulació, conservació, transport i presentació que fan del producte Gamba de Palamós en els seus establiments.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Fila Indie 3×03 – 27 setembre 2023

TRACKLIST – ESPECIAL HEARTSTOPPER GABRIELLE APLIN – NEVER BE THE SAME FITZ AND THE TANTRUMS – OUT OF MY LEAGUE TEGAN AND...
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -