23.1 C
Pals
Dijous, 8 juny 2023
- Publicitat -

Una aplicació i una tablet per connectar amb l’alcalde de Palafrugell

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de Palafrugell ha instal•lat una tablet amb l’aplicació “L’alcalde a la teva mà”, per tal que tots aquells ciutadans que ho desitgin la puguin fer servir. D’aquesta manera, s’ofereix la possibilitat de contactar amb l’alcalde de forma propera i directa, conèixer la seva activitat i donar més visibilitat a la feina que es fa a l’Ajuntament.

L’aplicació  “L’alcalde a la teva mà” permet diverses possibilitats. Es pot quedar amb l’alcalde per fer un cafè, conèixer el funcionament de l’Ajuntament i de les diferents àrees que l’integren, comptar amb el consistori en les reunions de comunitats, organitzar trobades a les diferents associacions del municipi i un espai per donar l’opinió sobre què s’hauria de millorar del poble. Per poder fer qualsevol d’aquests tràmits, només s’ha d’omplir el formulari que està associat a cada icona. Aquest nou canal de comunicació dóna la possibilitat als ciutadans de tenir una relació més fluïda i directa amb el seu alcalde. Per aquest motiu, l’Oficina d’Atenció al Ciutadà ha estat el primer lloc escollit per ubicar aquesta tablet amb l’aplicació. Es preveu que en un futur immediat també se’n posaran al Teatre Municipal i a la Biblioteca.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Junts i ERC arriben a un acord per governar conjuntament el Consell Comarcal del Baix Empordà

Cada formació ocuparà la presidència del Consell Comarcal del Baix Empordà dos anys i es repartiran totes les competències al 50%.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -