17.9 C
Pals
Diumenge, 19 setembre 2021
- Publicitat -

Aprofitar totes les oportunitats: vacunar-se sense cita

Només avui, al Baix Empordà, teniu tres punts per vacunar-vos sense haver de demanar cita

Dani Cortés Moréshttps://www.linkedin.com/in/danicortesmores/
Coordinador de Ràdio Capital de l'Empordà
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El sistema sanitari, un altre cop, s’està posant a la nostra disposició. S’estan posant les màximes facilitats perquè tothom qui ho vulgui es pugui vacunar. Només avui, al Baix Empordà, teniu tres punts per vacunar-vos sense haver de demanar cita. Tot el matí, a Torroella de Montgrí, Palafrugell i a Sant Antoni de Calonge. I demà, a la Bisbal, a Palamós i també a Sant Antoni.

La disponibilitat de vacunes és màxima. El que falta és intentar convèncer les persones que encara no s’han punxat, però només necessiten una petita empenta. Que algú amb bata blanca els digui que no els passarà res i estaran fent un important servei a la comunitat.

I si amb això no n’hi ha prou, es pot aplicar el que cada vegada més veus demanen. Ara s’hi ha sumat el Grup Costa Brava Centre. Parlo del certificat sanitari. No pots entrar a un restaurant, un hotel o una discoteca si no t’has vacunat o t’has fet una PCR. A tots els països del nostre entorn s’ha fet així, entre protestes dels antivacunes, però cal que l’Estat mostri fortalesa i defensi el dret a la vida de molts enfront al dret de no vacunar-se d’uns quants.

El debat seguirà viu.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Primera Llista – 18 setembre 2021

Torna la Primera Llista, el repàs a les cançons més importants de la setmana!
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -