14.6 C
Pals
Dilluns, 20 maig 2024
- Publicitat -

Ara ja és una qüestió de dignitat

Miquel Curanta
Miquel Curanta
Em dic Miquel Curanta i sóc de Pals. Gestor cultural i de mitjans, he treballat a diverses emissores de Ràdio (Ràdio Begur, Ràdio Costa Brava, 40 Principals, M80 ràdio, Cadena SER, Flaix, Flaixbac, Ona Catalana, Catalunya ràdio). He estat director de l'Institut Català de les Empreses Culturals (2018 - 2022) i del Club TRESC (2008 - 2018). També he fundat una productora de televisió (Creativa Audiovisual) i el 2001 vaig fundar Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Ahir es va desfermar la tempesta (una altra) contra el procés. A última hora de la tarda, vam saber que la Guàrdia Civil es va presentar a l’empresa de hosting que allotjava el web del referèndum, per tal que es des-publiqués, però és que al matí, el Fiscal General del Estado, va imputar els més de 700 alcaldes que donen suport al referèndum, els citarà a declarar i ordena els mossos que els detinguin si es neguen a declarar voluntàriament.

La CUP ja ha dit que cap dels seus alcaldes anirà a declarar voluntàriament i per veu de la seva presidenta, l’AMI ha dit que sí que aniran a declarar.

En aquest moment de la partida, qui faci el primer pas en fals la perdrà i l’Estat, desbocat com està, té molts números per perdre la partida de la imatge democràtica. I és en aquest sentit que estic plenament convençut que els alcaldes haurien de negar-se en massa a acatar la fiscalia. Cal no oblidar, que només el fet de donar suport i obrir col·legis o centres de votació, ja és un desacatament al que diu la injustícia espanyola. Per tant, ara que tenim la oportunitat de mostrar al món la imatge de més de 3 quartes parts dels alcaldes del país, detinguts per la policia, cal no desaprofitar-la.

Segur que més d’un alcalde o funcionari deu estar acollonit, però també és un fet, que lluitar contra centenars o algun miler d’alcaldes o funcionaries escollits democràticament o amb una plaça pública no pot conduir a cap altre lloc que no sigui a la derrota de qui ho fa.

I per cert… a tot això l’Alcaldessa de Barcelona segueix sense estar investigada per la fiscalia per aquest assumpte

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Presenten la primera embarcació totalment elèctrica i feta a Catalunya a Palamós en el projecte de descarbonització del mar

Aquesta acció s'emmarca en el projecte 'Descarbonització d'Embarcacions d'Esbarjo' per impulsar l'elecrificació i la descarbonització del sector nàutic català aprofitant la celebració a Catalunya de la Copa Amèrica.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -