Arrenca la XXI campanya del Peix de Roca de Begur

Aquest matí s’ha donat el tret de sortida a la XXI edició de la campanya gastronòmica del peix de roca de Begur. Una inauguració, com ja és habitual, comandada per la periodista i presentadora de TV3 Helena García Melero, que ha comptat amb la intervenció del pescador de Sa Riera i pintor de peixos de roca Florian Pi.

A l’acte, que ha reunit més d’un centenar de persones, els restaurants participants han ofert tastets de les seves especialitats amb el peix de roca com a base.

En aquesta edició de la campanya, hi participen un total de 12 restaurants (Cal Bandarra, Carbó Restaurant, Casa Juanita, Diferent, Galena-Mas Comangau, Hostal Sa Rascassa, Hostal Sa Tuna, Hotel Aigua Blava, Hotel Sa Punta, La Cuina…, Taverna Son Molas i Toc al Mar, que preparen menús originals amb el peix de roca com a base i amb preus que oscil·len entre els 37,5€ i els 77€.

Activitats de la campanya

Però la campanya begurenca va més enllà dels menús que se serveixen als restaurants i en paral·lel, s’hi organitzen projeccions de cinema, debats temàtics, tallers infantils o sortides a peu, a més del ja tradicional concurs de cuina popular, que es farà el 18 de maig i que comptarà amb el presentador dels programes “Cuines” i “Joc de cartes” de TV3, Marc Ribas. Acabat el concurs, s’entregaran els premis del Concurs d’Aparadors Peix de Roca, que arriba a l’onzena edició.