11.6 C
Pals
Divendres, 19 abril 2024
- Publicitat -

Arxivada la causa contra un caporal de la Policia Local de Palafrugell

El jutjat d'instrucció de la Bisbal ha decidit arxivar la causa contra el caporal Pere Batlle de la Policia Local de Palafrugell per falta d'indicis probatoris

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Arxivada la causa contra un caporal de la Policia Local de Palafrugell
Loading
/

L’Audiència Provincial de Girona ha desestimat la causa oberta contra el caporal Pere Batlle. Les denúncies presentades el passat 18 de febrer, estaven dirigides contra un antic cap de la Policia Local de Palafrugell i un agent del cos de seguretat.

Les denúncies contra el caporal Pere Batlle, interposades per l’Ajuntament de Palafrugell arran de les conclusions d’una comissió d’investigació portada a terme l’any 2011, també afectaven un dels sergents, antic afiliat a Sindicat de Policies Locals i Cos de Mossos d’Esquadra (SPLCME), mort l’any 2015. Així ho ha fet públic el sindicat en un comunicat en referència al caporal de la Policia Local de Palafrugell. Pere Batlle ha defensat la seva posició d’innocència des del primer dia a Ràdio Capital de l’Empordà.

L’ajuntament va presentar denúncies contra el caporal per la suposada comissió de delictes com denúncia falsa, falsedat documental, detenció il·legal, tortures, malversació de fons públics, revelació de secrets, amenaces, injúries, coaccions i vexacions. Aquestes denúncies tenien com a base les manifestacions de diversos agents de la policia local i un informe d’un psicòleg contractat per l’Ajuntament.

El Jutjat d’Instrucció núm. 1 de la Bisbal d’Empordà, amb data 20 de febrer del 2018 va decretar el sobreseïment i arxivament provisional de totes les denúncies interposades. En el seu auto, en relació amb els fets denunciats, el jutge diu literalment: “són simples consideracions dels denunciants sense el més mínim indici probatori“.

En declaracions a Ràdio Capital de l’Empordà, Pere Batlle ha assegurat que començarà accions contra els seus companys que “han mentit”. Denunciarà a les persones que van intervenir “en contra” de Batlle.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La 31a edició de la campanya gastronòmica de Pals i la Cuina de l’Arròs es reivindica davant la sequera

La campanya s'estendrà del 18 d'abril al 2 de juny, amb la participació d'11 restaurants del municipi que oferiran l'oportunitat de gaudir de diferents plats relacionats amb la cuina de l'Arròs de Pals. 
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -