16.2 C
Pals
Dimecres, 12 maig 2021
- Publicitat -

El Bookface: el nou concurs de Sant Jordi al Baix Empordà

Es tracta d'un concurs d'Instagram amb un premi d'un val d'Amazon per valor de 50€

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El “Bookface de Sant Jordi. Fusiona’t amb un llibre” és el nou concurs a Instagram del Baix Empordà per aquest Sant Jordi. Consisteix en publicar fotografies que integrin llibres i elements reals etiquetant la fotografia, en el cas de Pals amb: #bookfacepals. Hi podrà participar qualsevol persona major de 12 anys amb instagram públic, i amb totes les fotografies i publicacions que vulgui, sempre que aquestes siguin originals.

Les fotografies es poden penjar del 15 de març al 10 d’abril i el premi és un val d’Amazon per valor de 50€.

Es tracta d’una iniciativa organitzada per les biblioteques de PAls, Begur, Mont-ras i Vall-llobrega i les àrees de Joventut de Pals, Mont-Ras i Vall-llobrega.

Per tal de poder participar en el concurs i evitar possibles problemes d’etiquetatge de les imatges, és recomanable seguir un dels següents comptes d’Instagram: @biblioteca_begur, @joventutmont-ras, @palsjove, @biblioteca_pals o @biblioteca_mont_ras i mencionar-los a la publicació participant.

Totes les bases les podeu consultar a www.bejove.cat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Més d’una tona de residus recollits al ‘Let’s clean up’ de Palafrugell

Tal com informa l'Ajuntament de Palafrugell, aquest dissabte 8 de maig es va celebrar al municipi la jornada del 'Let's Clean Up' de neteja del medi natural. L’activitat de neteja es va centrar en dos abocaments de residus de la zona del paratge de Farena, on durant anys s’hi havien anat acumulant residus.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -