5.4 C
Pals
Diumenge, 27 novembre 2022
- Publicitat -

Aturaden les obres de Sant Josep i Sa Fontansa, a Begur, per no perjudicar els veïns durant l’estiu

Al llarg del mes d’agost, el nou govern preveu reunir-se amb els veïns afectats per explicar la situació de les obres.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El nou equip de govern de Begur ha decidit aturar els projectes de les obres de millores que s’estan portant a terme a Sa Fontansa, prop del nucli de Begur, i al barri de Sant Josep, a Esclanyà.

L’alcaldessa, Maite Selva, ha justificat la paralització de les dues obres, que provocaven moviments de terra i passos constants de camions, per no perjudicar els veïns d’aquests dos àmbits urbans, amb una gran presència de primera residència, durant l’època estival. Tot i això, es deixen fer obres menors al nou vial del barri de Sant Josep, ja que no afecta directament al nucli urbà.

Al llarg del mes d’agost, el nou govern té previst reunir-se amb els veïns dels dos àmbits afectats per explicar la situació de les obres. La trobada amb els de Sa Fontansa serà el dia 6 d’agost, a les 17 hores, a la sala de plens de l’Ajuntament, mentre amb els de Sant Josep, el 19 d’agost, a les 18 hores, al local polivalent d’Esclanyà. Les dues obres es reiniciaran al llarg del mes de setembre, ha recordat Selva.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -