6.2 C
Pals
Diumenge, 3 març 2024
- Publicitat -

Augment significatiu de les reserves en els Costa Brava Hotels

En contra dels pronòstics a causa de la COVID-19, els establiments que han apostat pel turisme actiu han incrementat les seves reserves.

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Malgrat les circumstàncies actuals de pandèmia, contra tot pronòstic, les reserves als hotels de la Costa Brava de les cadenes hoteleres Costa Brava Hotels i Blau Verd Hotels han tingut un augment força significatiu.

És freqüent que un cop acabat el període estiuenc les reserves i els allotjaments caiguin en picat. Aquest any no ha estat així, si no que les entrades han augmentat un 12% aproximadament.

Quines són les causes que expliquen aquesta tendència?

Els usuaris són conscients de les mesures de seguretat i els protocols que s’han hagut d’adoptar. És per això que abans de fer les reserves solen buscar més informació, i internet n’és la principal font. Fer reserves a través d’internet permet tenir una idea prèvia del lloc on es va i què s’hi pot fer a la zona abans de demanar habitació. Aquest ha estat un dels fenòmens clau en els últims anys i més ara en les circumstàncies actuals.

Hotel Sant Roc de Palafrugell, amb meravelloses vistes i proximitat a la platja

La manera de fer la reserva no és l’única cosa que ha experimentat canvis. Degut a les circumstàncies, moltes persones han apostat pel turisme nacional i local. L’aposta pel territori català de la Costa Brava i els Pirineus ha estat un dels grans atractius aquest estiu.

Les propostes de turisme també s’han anat diversificant. Molts establiments han començat a incentivar un turisme més actiu i més correlacionat amb el contacte amb la naturalesa. Cal recordar que a la Costa Brava i al Pirineu gironí tenim dels paisatges més bonics de la nostra tant variada i atractiva terra. Les escapades de senderisme, ciclisme i muntanyisme es revaloritzen com a opcions fortes per al turista jove que vol gaudir de noves experiències.

 

Via Verda o Ruta del Tren Petit, que enllaça Palamós amb Palafrugell

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -