8.9 C
Pals
Dissabte, 23 gener 2021

Augment significatiu de les reserves en els Costa Brava Hotels

En contra dels pronòstics a causa de la COVID-19, els establiments que han apostat pel turisme actiu han incrementat les seves reserves.

El més llegit

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

La Bisbal impulsa una campanya contra la presència d’excrements de gossos a la via pública

La presència d’excrements de gossos a la via pública de la Bisbal és una de les principals queixes ciutadanes. L’actitud insolidària dels propietaris que no recullen les defecacions dels seus gossos ja ha esdevingut un problema de convivència.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

Malgrat les circumstàncies actuals de pandèmia, contra tot pronòstic, les reserves als hotels de la Costa Brava de les cadenes hoteleres Costa Brava Hotels i Blau Verd Hotels han tingut un augment força significatiu.

És freqüent que un cop acabat el període estiuenc les reserves i els allotjaments caiguin en picat. Aquest any no ha estat així, si no que les entrades han augmentat un 12% aproximadament.

Quines són les causes que expliquen aquesta tendència?

Els usuaris són conscients de les mesures de seguretat i els protocols que s’han hagut d’adoptar. És per això que abans de fer les reserves solen buscar més informació, i internet n’és la principal font. Fer reserves a través d’internet permet tenir una idea prèvia del lloc on es va i què s’hi pot fer a la zona abans de demanar habitació. Aquest ha estat un dels fenòmens clau en els últims anys i més ara en les circumstàncies actuals.

Hotel Sant Roc de Palafrugell, amb meravelloses vistes i proximitat a la platja

La manera de fer la reserva no és l’única cosa que ha experimentat canvis. Degut a les circumstàncies, moltes persones han apostat pel turisme nacional i local. L’aposta pel territori català de la Costa Brava i els Pirineus ha estat un dels grans atractius aquest estiu.

Les propostes de turisme també s’han anat diversificant. Molts establiments han començat a incentivar un turisme més actiu i més correlacionat amb el contacte amb la naturalesa. Cal recordar que a la Costa Brava i al Pirineu gironí tenim dels paisatges més bonics de la nostra tant variada i atractiva terra. Les escapades de senderisme, ciclisme i muntanyisme es revaloritzen com a opcions fortes per al turista jove que vol gaudir de noves experiències.

 

Via Verda o Ruta del Tren Petit, que enllaça Palamós amb Palafrugell

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Només 31 famílies de Palamós reben ajudes per a l’habitatge

Dins del pla de xoc de mesures contra les conseqüències econòmiques de la Covid-19, hi havia una part destinada...

Altres notícies