10 C
Pals
Dimecres, 14 abril 2021
- Publicitat -

Augment significatiu de les reserves en els Costa Brava Hotels

En contra dels pronòstics a causa de la COVID-19, els establiments que han apostat pel turisme actiu han incrementat les seves reserves.

El més llegit

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

Malgrat les circumstàncies actuals de pandèmia, contra tot pronòstic, les reserves als hotels de la Costa Brava de les cadenes hoteleres Costa Brava Hotels i Blau Verd Hotels han tingut un augment força significatiu.

És freqüent que un cop acabat el període estiuenc les reserves i els allotjaments caiguin en picat. Aquest any no ha estat així, si no que les entrades han augmentat un 12% aproximadament.

Quines són les causes que expliquen aquesta tendència?

Els usuaris són conscients de les mesures de seguretat i els protocols que s’han hagut d’adoptar. És per això que abans de fer les reserves solen buscar més informació, i internet n’és la principal font. Fer reserves a través d’internet permet tenir una idea prèvia del lloc on es va i què s’hi pot fer a la zona abans de demanar habitació. Aquest ha estat un dels fenòmens clau en els últims anys i més ara en les circumstàncies actuals.

Hotel Sant Roc de Palafrugell, amb meravelloses vistes i proximitat a la platja

La manera de fer la reserva no és l’única cosa que ha experimentat canvis. Degut a les circumstàncies, moltes persones han apostat pel turisme nacional i local. L’aposta pel territori català de la Costa Brava i els Pirineus ha estat un dels grans atractius aquest estiu.

Les propostes de turisme també s’han anat diversificant. Molts establiments han començat a incentivar un turisme més actiu i més correlacionat amb el contacte amb la naturalesa. Cal recordar que a la Costa Brava i al Pirineu gironí tenim dels paisatges més bonics de la nostra tant variada i atractiva terra. Les escapades de senderisme, ciclisme i muntanyisme es revaloritzen com a opcions fortes per al turista jove que vol gaudir de noves experiències.

 

Via Verda o Ruta del Tren Petit, que enllaça Palamós amb Palafrugell

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

The Black Keys anuncien el seu nou disc “Delta Kream”

The Black Keys han donat una alegria els seus seguidors amb l’anunci de la publicació d’un nou disc “Delta Kream” que serà un homenatge a la música que ha influenciat al grup al llarg de la vida. El disc estarà disponible en format físic i en digital el dia 14 de maig i presentarà versions…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -