13.1 C
Pals
Divendres, 1 desembre 2023
- Publicitat -

Augmenten les adopcions de gossos pel coronavirus

L'APA Rodamón de Palafrugell assegura que en aquests moments hi ha un gran interés en adoptar gossos i que l'abandonament d'aquests animals de companyia no augmenta

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Tot i que al principi d’aquesta crisi es va haver de fer una campanya perquè moltes persones estaven abandonant els seus animals de companyia, ara que s’ha sabut que no són portadors del COVID-19, sembla que s’ha girat la truita i ara són molts el que tenen interès a adoptar-ne.

Amb l’estat d’alarma decretat i les mesures que s’han imposat, una de les poques excepcions per sortir de casa i irrompre el confinament, a banda d’anar al supermercat o la farmàcia, és la de passejar el gos. Segons informava Televisió Costa Brava, des de l’Associació Protectora d’Animals (APA) Rodamón de Palafrugell asseguren que en aquests moments hi ha un gran interès en adoptar gossos i que l’abandonament d’aquests animals de companyia no augmenta. En aquest sentit, també asseguren que el nombre de gossos perduts està sota mínims, segurament degut al confinament.

Tal com explicava Àngel Viladegut, un dels coordinadors de l’APA en la mateixa entrevista, la protectora ha hagut de restringir l’entrada al centre de la gent que vol anar a visitar els gossos. I han decidit que només faran entrega d’aquells gossos als amos que els hagin perdut i als qui ja tinguessin una adopció concretada abans de la crisi del coronavirus.

Tot i les mesures, des d’APA Rodamón animen els usuaris a què s’apropin a la gossera un cop s’hagi acabat la pandèmia per poder buscar una llar als gossos de la protectora.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós acull l’acte commemoratiu amb motiu del Dia internacional de solidaritat amb el poble palestí

Palamós s’ha sumat al Dia internacional de solidaritat amb el poble palestí, que es commemora cada 29 de novembre
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -