14.4 C
Pals
Divendres, 22 octubre 2021
- Publicitat -

Avancen les obres de reformes de les escoles de Sant Feliu de Guíxols

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Aquest any Sant Feliu de Guíxols ha destinat 132.000€ en reformes a les escoles. Tal i com ha dit el regidor Josep Ramon Llobet, són 40.000€ més que l’any passat i s’han centrat bàsicament en les escoles CEIP Gaziel, CEIP L’Estació i Escola Baldiri i Reixach.

Pel que fa al CEIP Gaziel, s’han fet els labavos de la planta baixa de l’edifici antic, amb una nova distribució i un canvi de clavagueram. També s’han reformat els labavos de baix del CEIP L’Estació. Pel que fa a la tercera gran obra, s’està reformant el pati d’infantil de l’Escola Baldiri Reixach. Tal i com ha explicat Llobet, es faran unes terrasses perquè patia grans deterioraments quan feia mal temps.

D’altra banda, també hi ha una obra pendent que fa deu anys que se sol·licita: es trata d’un ascensor a l’Escola Baldiri i Reixach que queda per l’any que ve perquè correspon al Departament d’Ensenyament de la Generalitat.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El volcà desconegut del Baix Empordà que es troba al Massís del Montgrí

Dos catedràtics del departament de ciències ambientals de la Universitat de Girona, van descobrir l'aflorament volcànic al 1996.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -