Sant Feliu de Guixols: Campanya el Gran Recapte que es fa en molts supers de les comarques gironines. Ho organitza el Banc dels Aliments.
Sant Feliu de Guíxols: Campanya el Gran Recapte que es fa en molts supers de les comarques gironines. Ho organitza el Banc dels Aliments.

El Banc dels Aliments ha explicat a Ràdio Capital que necessiten més de 900 voluntaris al Baix Empordà pel Gran Recapte. La Gran Recollida d’Aliments es celebrarà, un any més, el divendres 30 de novembre i el dissabte 1 de desembre.

Quan falten gairebé dues setmanes pel Gran Recapte, al Baix Empordà hi ha fins a 14 localitats amb una 70 de punts de recollida. Tot i això, des de l’entitat esperen estar a temps d’aconseguir representació a cada municipi de la comarca. Perquè asseguren, els aliments recollits en un territori, es destinaran a entitats locals. Així ho ha explicat Joan Jorbà, vicepresident del Banc dels Aliments al Supermatí de Ràdio Capital.

Els 900 voluntaris al Baix Empordà es dividiran en torns de quatre hores a qualsevol dels dos dies disponibles. Ells s’encarregaran de donar la benvinguda al client al supermercat i de recollir i classificar els aliments rebuts. Són, com estipula Joan Jorbà, l’ànima de la campanya perquè la seva acció ajuda a que sigui un èxit.

Per apuntar-se només s’haurà d’anar a la pàgina web del Banc dels Aliments de Girona on hi ha un formulari. En aquell espai es decidirà el municipi, el supermercat i els torns desitjats. Aquests voluntaris seran els encarregats d’ajudar a l’entitat a assolir la xifra de l’any passat de 80.000 kilograms d’aliments recollits al Baix Empordà.

Podeu escoltar l’entrevista sencera aquí: