23 C
Pals
Dissabte, 13 abril 2024
- Publicitat -

Begur incorpora 2 persones a la plantilla per millorar la recerca i reparació de fuites d’aigua

La modificació es va acordar durant la darrera Comissió Municipal de la Sequera del passat 5 de desembre i s'ha ratificat en el ple del mes de març

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Begur ha modificat el contracte de gestió indirecta dels serveis municipals d’aigua i clavegueram incorporant dues noves figures a la plantilla per a la recerca i reparació de fuites. La modificació es va acordar durant la darrera Comissió Municipal de la Sequera del passat 5 de desembre i s’ha ratificat en el ple del mes de març.

La primera incorporació es dedicarà a detectar fuites mitjançant la sectorització i revisions amb geòfon, fent campanyes nocturnes i diürnes per monitoritzar els consums i rendiments diaris. El segon perfil es dedicarà de manera exclusiva a reparar les fuites detectades al municipi.

Per afrontar la incorporació d’aquests dos perfils a la plantilla, Aigües de Catalunya (empresa gestora dels serveis municipals d’aigua a Begur) ha incrementat el cost del contracte en 60.593 € distribuïts en tres trimestres (d’abril a desembre de 2024). L’augment representa més de 20.000 € addicionals trimestrals.

L’alcaldessa de Begur, Maite Selva, ha destacat que “amb aquestes noves incorporacions, estem reforçant la nostra capacitat de resposta davant de les fuites. És una passa fonamental per garantir un subministrament d’aigua eficient i de qualitat per a tots els nostres ciutadans”. Durant el ple d’aquest mes també s’ha aprovat l’Ordenança Municipal de la sequera, per tal de regular els consums i les possibles sancions per un ús indegut de l’aigua. 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Una nova avaria al camí de Castell d’Empordà de la Bisbal provoca una fuita d’aigua

Agbar apunta que es tracta d’una “fuita important”, però encara no saben quina és l’afectació que ha pogut tenir.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -