15.7 C
Pals
Diumenge, 14 abril 2024
- Publicitat -

Begur destinarà gairebé un milió i mig d’euros a millores municipals

El ple va aprovar dimarts una modificació de crèdit per a millorar els serveis, equipaments i recursos del municipi

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Ple de l’Ajuntament de Begur ha aprovat aquest dimarts una modificació de crèdit extraordinària d’1.458.644 euros al pressupost de 2024. Aquest finançament, provinent del romanent líquid de tresoreria per a despeses generals, vol impulsar el desplegament d’actuacions destinades a millorar els serveis i equipaments del municipi, així com a impulsar nous recursos per al benestar dels ciutadans.

Les aplicacions pressupostàries més destacades inclouen una partida de 400.000 euros per a l’asfaltatge viari, per millorar la seguretat i comoditat dels conductors i vianants, i una altra de 400.000 euros per a la millora de les xarxes de subministrament d’aigua, en el marc del pla contra la sequera. Amb aquest objectiu, també s’ha aprovat una partida de 100.000 euros per reforçar la detecció i reparació de fuites de les canonades d’aigua.

Una de les altres mesures serà la creació del Parc Salut Esclanyà, on s’invertiran 30.774 euros. Una altra de les accions és la millora de l’accés al Cementiri Municipal, amb una inversió de 38.337 euros. A més, es farà una inversió de 45.000 euros per reparar i millorar la seguretat dels usuaris i la viabilitat dels serveis marítims a la platja de Fornells.

També es farà una millora de l’accés i tram de vorera al carrer Sa Riera amb 85.965,81 euros. Al carrer de les Flors també es millorarà el paviment amb una inversió de 32.222 euros. S’urbanitzarà el polígon P-78 amb 271.345 euros i es duran a terme millores al Centre d’Interpretació dels Indians, per un valor de 55.000 euros.

Tal com va explicar Andreu Peñalver, regidor d’Hisenda, a la sessió plenària d’ahir, “aquesta modificació pressupostària respon a les necessitats urgents del municipi i reflecteix el nostre compromís amb la millora de la qualitat de vida dels nostres vilatans”. I va afegir que “amb aquesta dotació de recursos econòmics addicionals a càrrec del romanent de tresoreria podrem dur a terme diverses actuacions que contribuiran a reforçar i millorar les infraestructures, garantir un subministrament d’aigua eficient i millorar l’accessibilitat als serveis municipals”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -