26.6 C
Pals
Divendres, 12 juliol 2024
- Publicitat -

Begur no ha aprovat la modificació de Puig Montcal

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

De moment, l’Ajuntament de Begur no ha aprovat la modificació del Pla Parcial Urbanístic del Sector S-21, Montcal 2 de Begur. Segons ha informat el Diari de Girona, es va retirar el punt de l’ordre del dia del ple. Els ecologistes, que treballaven per preservar aquesta zona verda dins l’àrea protegida Natura 2000, es mostren “satisfets” i han aconseguit que el consistori demani un informe de Medi Ambient, de manera que l’Ajuntament espera el seu contingut per decidir si torna presentar la modificació en sessió ordinària. De totes maneres, en declaracions al Diari de Girona, Lydia Chaparro, de Salvem Begur i Ecologistes en Acció, “estem satisfets que no s’hagi aprovat, però evidentment no trobem bé que la part ambiental mai estigui ben complementada”.

L’Ajuntament volia aprovar la modificació per adaptar-la al PDU. Els ecologistes han denunciat que la proposta presentada, però, vulnera el PDU en ampliar de 7 a 9 les parcel·les edificables i en la previsió d’edificar terrenys dotats de protecció especial i inclosos a l’Espai d’Interès Natural.

D’altra banda, l’entitat SOS Costa Brava i un fons d’inversió suís, Stoneweg, s’enfronten als tribunals per la construcció de 52 habitatges i 78 aparcaments en una zona boscosa.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Salsa Picant – 12 juliol 2024

Cada setmana en Martí Saguer ens presenta les cançons que més s'estan escoltant a l'estat espanyol, a través de...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -