13.1 C
Pals
Dimarts, 27 setembre 2022
- Publicitat -

Palafrugell replantejarà la carretera vella davant el malestar veïnal

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Davant les múltiples queixes que ha rebut la modificació de la carretera vella d’entrada a Palafrugell, el consistori ha decidit reunir-se amb les associacions veïnals per arribar a  un consens i reformular la via.

L’Associació de Veïns i Amics de Calella (AVAC) va realitzar una enquesta entre els seus associats, amb una mostra de 200 persones, per determinar que el 92% dels enquestats està en contra dels canvis impulsats en la carretera vella (Gi-6543). Inicialment, l’ajuntament va iniciar una reforma per reduir la congestió i la sinistralitat a la carretera, eliminant el doble sentit i creant una via verda en un lateral.

Les obres del carril bici van finalitzar recentment, per això des de l’AVAC, segons fonts del Diari de Girona, demanen a l’Ajuntament «que es replantegi els canvis que ha portat a terme a la carretera vella de Calella i que busqui alternatives per assolir els propòsits que persegueix, però amb un major consens per part dels veïns i usuaris».

Els veïns de Palafrugell van fer arribar aquestes peticions als representants municipals, amb qui es van reunir a principis de setmana i van pactar una reunió al setembre per analitzar la situació i realitzar una possible reformulació cap al setembre.

El regidor de Mobilitat del municipi, Pau Lladó, en declaracions al mitjà anterior, descarta recuperar el doble sentit de la via. «Estem mesurant les dades de trànsit i circulació en aquesta carretera i la reunió amb l’AVAC va ser positiva, però el doble sentit no es recuperarà perquè les mides actuals no compleixen la normativa i la inversió que requeriria és molt elevada». L’Ajuntament espera tenir les dades a mitjans de setembre.

- Publicitat -
- Publicitat -

5 COMENTARIS

  1. No son solsament els veïns….tot el poble estem decebuts, per no dir una paraulota, d.aquesta colla de indesitjables……alguna es salva, però la resta….sense cervell

  2. Aviam si és veritat! per que el qui ha decidit fer això a la carretera vella no en té ni puta idea de mobilitat! I tindria que dedicar-se altres coses!

  3. És curiós que aquest ajuntament té en compte quasi totes les queixes de la ciutadania excepte les de les treballadores de la Residència Palafrugell Gent Gran .
    I això que els que governen tenen tots els números d’acabar essent-ne usuaris.

  4. A veure si quan hagin “replantejat “la carretera antiga de Calella RÉPLANTEGEN la del cim de SANT SEBASTIÀ. Hi tenen muntat un sidral que fa suposar que l’ha muntat el mateix autor del de la carretera de Calella. Per començar hi ha un cartell on no s’enten res i encara menys si condueix es i quan ets prop del mirador, la carretera es transforma en una RATONERA. A què juguen? A fer calés amb les multes? O a perdre les eleccions?
    Per cert, al mirador, les branques tapen el paisatge. Tant costa esporgar-les?

Comments are closed.

- Publicitat -

Fi de temporada

Als darrers dies de setembre, quan ja s’està més bé al sol que a l’ombra, podem donar per acabada...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -