Alerta als veïns i veïnes per presumpta estafa amb una suposada desinfecció del domicili

Des del consistori de Begur asseguren que no s'està fent cap campanya de desinfecció amb ozó a nivell municipal i recomanen avisar als serveis d'emergència per una possible "estafa"

Noves places a la Policia Local de Begur
Vehicle de la Policia Local de Begur | Imatge de l'Ajuntament

Alerta als veïns i veïnes per presumpta estafa oferint la desinfecció del domicili particular amb ozó. Els estafadors es dirigeixen sobretot a gent gran i els prometen una sessió gratis de fisioteràpia.

Per tot plegat, es recomana avisar els familiars de més edat i posar-los sobreavís. I en cas de dubte, els Ajuntaments del Baix Empordà proposen contactar amb les oficines municipals o amb les policies locals de cada municipi

Cartell de la campanya d'avís per part de les autoritats locals de Begur sobre una possible estafa de desinfecció domiciliària

A més a més, per evitar complicacions, alguns ajuntaments com els de Pals o Begur han assegurat que “no s’està duent a terme cap campanya municipal” per tal de desinfectar els habitatges amb ozó a causa de la pandèmia del coronavirus. Asseguren que “aquestes pràctiques i serveis poden representar una estafa”.

Aquesta és una més de la llista d’estafes que els mossos d’esquadra han detectat arran de la pandèmia per la COVID