Ja s’apropa el Carnaval i les carrosses, les comparses, les disfresses i la música amagada darrera dels locals on s’assagen les secretes coreografies, comencen a contagiar l’ambient amb aquella màgia tan especial que presagia una festa esperada durant tot un any i ens recorda que 365 dies ja han passat.

A l’Empordà està tot preparat per rebre al rei Carnestoltes: sa majestat Tramuntana ja té fixada una data per tan esperada audiència i la deessa Mar Brava es retira al seu Olimp per poder gaudir de tot l’espectacle des de més enllà del nostre cel. Però el Carnaval es viu als carrers, a les cases, a la platja, a la muntanya on els colors llampants i els somriures donen pas a tot uns mesos d’esforços i d’il·lusió d’aquells i d’aquelles que amb un esperit d’entrega fan possible el millor dels espectacles.

Durant uns dies les cendres esborren la ira, la crueltat, el mal humor, la desesperança i les notes de la música ens fan ballar al so d’un somriure sense oblidar de que som capaços de tot . Agafem aire, respirem i gaudim d’un Carnaval famós per ser una festa acollidora, divertida, alegre i carreguem-nos de tota l’energia positiva que podem, perquè la dita ha canviat i al Carnaval no tot s’hi val, tal i com ens recordàvem fa pocs anys la bona gent de Roses, i fem que el nostre Carnaval continuï sent el Carnaval!