15.1 C
Pals
Dijous, 29 febrer 2024
- Publicitat -

Benvolgut mestre

Serveixi aquest missatge per agrair-te que hagis ajudat a que la represa de les classes no hagi estat tan caòtica com molts pronosticaven. També et vull agrair que hagis prioritzat la lectura i l’expressió oral com a assignatures imprescindibles a l’institut. M’ha semblat oportú escriure’t també per demanar-te que obriu les biblioteques escolars i que impulseu ara més que mai el virus de la curiositat.

I per fer-vos una recomanació: sortiu al poble ara que tot aconsella poder fer-ho: visiteu el Museu del Suro, canseu-vos d’anar a la Vila Casas, a la Fundació Pla, al Teatre (ara més desinfectats que un quiròfan) , passegeu i expliqueu-los temes interessants mentre gaudiu dels camins de ronda i les nostres platges. Que sigui un curs inoblidable perquè us permeti trencar esquemes i buscar oportunitats que fins ara potser no es contemplaven. Recordeu-los la importància de respectar la seva gent i el seu entorn. I si finalment cal confinar-los o treballar de forma virtual, recomaneu-los que actuïn al món virtual com actuarien en el físic.

Vacuneu-los contra la manca de curiositat. Recomaneu-los els llibres que us hagin canviat la vida. Reciteu-los poesia també a la classe de mates. I resoleu una equació a la classe de francès. Gràcies i que el curs us provi i us aprovi molt!

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios