13 C
Pals
Dijous, 22 abril 2021
- Publicitat -

Billie Eilish, Miley Cyrus o Coldplay en un nou Global Citizen

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Arriba una nova edició de l’esdeveniment solidari impulsat per Global Citizen. Serà el 25 de setembre quan el món de la música cantarà per la recuperació d’una pandèmia que s’ha endut milions de vides i ha deixat l’economia mundial molt tocada.

Al llarg del 2020 aquesta ONG ja va realitzar diferents esdeveniments solidaris i enguany es comptarà amb artistes i bandes com Coldplay, Billie Eilish, H.E.R., Miley Cyrus, Jonas Brothers, Lars Ulrich de Metallica, Usher o artistes de cinema mb Idris Elba o Hugh Jackman.

El concert del 25 de setembre es farà en ciutats com Nova York, París o Sidney i està previst que s’hi vagin sumant nous artistes.

Entre els objectius de Global Citizen hi ha el de posar fi a la Covid, a la crisi de la fam, protegir el planeta, la igualtat de les persones i el retorn al sistema educatiu.

Està previst que durant el mes de maig es convoquin als millors artistes i líders mundials per demanar una distribució equitativa de les vacunes i per promoure confiança en la vacunació.

 

L’entrada Billie Eilish, Miley Cyrus o Coldplay en un nou Global Citizen ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Sant Feliu de Guíxols obtindrà una injecció de 60.000 euros de la UE per a extraescolars

Tal com informa El Punt Avui, Sant Feliu de Guíxols rebrà una subvenció de 60.000 euros per destinar-la a activitats extraescolars. El Pla de Millora d'Oportunitats Educatives (PMOE) preveu aquest ajut procedent de la Unió Europea del qual se'n podran beneficiar unes 150 famílies amb alumnes de totes les escoles de primària del municipi, tant les públiques com la concertada del Cor de Maria-Sant Josep. 
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -