Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Loading
/

Els blanc, roig i negre no aixequen cap després de perdre aquest cap de setmana per 77-67 en la seva visita a Sant Cugat. Tot i això el Bisbal Bàsquet va competir fins a un minut i mig de la botzina final. El conjunt de Joan Ferrer va mostrar una imatge ferma i seriosa fent un bon primer quart, que es va tancar amb un triple visitant i la victòria momentània dels bisbalencs. El segon període va canviar tot radicalment. Els visitants es van quedar amb blanc i veien com els hi remuntaven el partit i amb una distància de 12 punts.

A la represa el Bisbal va sortir enèrgic i molt intens, mentalitzat en capgirar el partit. Es va acostar abans del darrer quart a vuit punts de diferencia. La sentència final va arribar a l’últim quart on el Bisbal Bàsquet es va ensorrar del tot. Quatre tirs lliures locals a un minut i mig del final van deixar KO als de la Bisbal.