22.3 C
Pals
Dimarts, 19 octubre 2021
- Publicitat -

Boti-Farra per la Llibertat a Palamós

Pau Punseti
Fotògraf
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

A Palamós hi haurà Boti-Farra per la Llibertat que tindrà lloc a partir de les 20h del vespre a La Nau dels 50 

Després dels empresonaments dels nostres líders polítics són molts els pobles que han volgut donar suport a familiars amics i afectats amb diversitat d’actes i així s’hi ha volgut sumar Palamós organitzat aquesta Boti-Farra per la Llibertat

Un acte que com el nom indica inclou una botifarrada popular i tot un seguit de concerts on els assistents podran gaudir de la nit amb els Festucs, Guillem Remisa, Mazoni, els Cremats, Campikipugui, The Puretas, The Covers Band i Joker’s.

Una botifarrada on tots els fons recaptats aniran directament a la Caixa de solidaritat.

A Palafrugell us recordem que hi podeu trobar al Museu del Suro l’exposició Empordà Industrial

Una exposició organitzada conjuntament entre l’Ecomuseu-Farinera, el Museu del Suro i el Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya. Una visió integrada d’un període històric, la industrialització, que ha estat un dels més destacats de la nostra història contemporània de Catalunya.

Del mar fins a la muntanya, passant per la plana i els aspres, la industrialització de l’Empordà, entenent-lo com el conjunt de les dues comarques que avui el formen, va íntimament lligada a l’explotació del seu sector primari. L’exposició proposa un recorregut pels diferents paisatges i les indústries que se’n deriven ja des del segle XVIII. Més enllà, es posen de rellevància els dos models industrials diferenciats a l’Alt i al Baix Empordà.

Avui també volem repassar els actes més destacats de demà dimecres i no marxem de Palafrugell on com cada any al Centre Fraternal hi té lloc la Quina

A partir de les 18h de la tarda tots aquells que vulgueu passar una bona estona envoltats de coneguts i familiars podreu assistir a la Quina de Palafrugell que com cada any es celebra el Centre Fraternal

Una Quina on podràs comprovar la teva bona sort amb l’atzar i si és així et podràs endur magnífics premis, gràcies als diferents establiments de Palafrugell que hi participen.

Finalment a la Bisbal d’Empordà el Contacontes Oriol Canals ens explicarà Ka-Ke-Ki Kontes a càrrec de La Perleta

Oriol Canals , educador de formació, cantant i animador de professió i somiatruites estarà a la biblioteca Municipal de la Bisbal d’Empordà per fer passar una bona estona als més petits de la casa

La Perleta explicarà Ka-Ke-Ki Kontes, uns contes molt teatralitzats i plens d’humor que faran participar a tothom amb l’alegria de viure i compartint una bona estona amb música, contes i balls.

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Lluís Puig, alcalde de Palamós, deixa en l’aire si es presentarà o no a les properes eleccions municipals

Des de l'executiu local d'ERC de Palamós s'està treballant en la possibilitat de buscar-li un relleu de cares als propers comicis municipals. No obstant, Puig explica que està disposat a continuar si és necessari.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -