19.5 C
Pals
Divendres, 27 maig 2022
- Publicitat -

Bredda estrenen ‘Nits’ abans de l’arribada del seu disc el 18 de març

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Bredda presentarà a la primavera el seu primer disc d’estudi, Resiliència. La banda reconeix el treball com una crida a l’enyor, un alè d’esperança i un brot que creix d’entre les cendres d’una etapa tèrbola per la cultura.

Resiliència aporta emocions, relats i un recull de les sensacions experimentades durant tot aquest temps convertiran el missatge en l’abraçada més sincera per a totes aquelles persones que de ben segur es sentiran identificades.

Bredda encara la recta final cap a la presentació del seu representa de la forma més sincera aquesta primera etapa de la banda, des del primer disc d’estudi, que veurà llum el 18 de març, Resiliència.

Un treball que representa de la forma més sincera aquesta primera etapa de la banda, des del procés de formació del projecte fins a la lluita per persistir en el somni colpejat per aquesta última pandèmia.

L’entrada Bredda estrenen ‘Nits’ abans de l’arribada del seu disc el 18 de març ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Palafrugell, davant del partit més important de la temporada

Aquest diumenge es juga a Girona el tercer i definitiu partit del 'play-out' de l'OK Lliga, entre el Garatge Plana i el Corredor Mató Palafrugell
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -