23.3 C
Pals
Dilluns, 27 juny 2022
- Publicitat -

Bruno Mars @ Estadi Olímpic – 20/06/18

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -


El bo es fa esperar. Bruno Mars va semblar l’autor d’aquesta frase durant una mitja hora llarga en què les conseqüències en forma de xiulets se les va endur DJ Rashida. Més de 53.000 assistents van esperar ansiosos de tornar a veure a l’artista de Honolulu després d’un any des de la seva última visita a Barcelona.


Unes teles blanques van cobrir un escenari de dimensions enormes durant uns breus instants, per donar pas a la veu de Bruno Mars que va pronunciar, irònicament, “Heu estat esperant tant, tant, tant temps…”. Els moments d’incertesa que s’havien viscut van convertir-se en crits d’emoció i admiració amb les primeres notes de “Finesse”. El show de “24k Magic” va agafar forma  en una de les seqüències de cançons amb més quantitat de números ú que han trepitjat un escenari. Bruno Mars, acompanyat de la seva “boyband”, van fer durant poc més d’una hora un show bestial amb una demostració irrefutable de veu, de pràctica instrumental, ball, il·luminació i pirotècnia. Era la festa major dels “súper shows” nord-americans.

“Perm”, “Chunky”, “Versace on the floor” i tota la resta d’èxits van sonar sense temps per seure a la cadira i, amb l’eufòria al nivell de l’espectacle, fins que Bruno Mars va decidir fer de “Just the Way You Are” la versió més emotiva possible. Amb la pell de gallina, es va arribar el tradicional bis, que va posar en evidència una gran multitud que va interpretar-ho com el final del concert; potser influenciats pels horaris dels transports públics molt ajustats pel retard del concert. Després dels pocs minuts de cortesia, la “bodyband” de Bruno Mars van tornar amb una versió llarga del popular “Uptown Funk” per tancar un espectacle en majúscules.

Tot i això, el show va deixar un gust agredolç per la brevetat del concert, que no va arribar a l’hora i mitja, potser per la poca interacció amb el públic a part d’excepcions breus.
Tot i que tot no va anar de cara en la nit màgica que s’esperava, però Bruno Mars va deixar a l’Estadi Olímpic Lluis Companys amb la boca oberta per interpretar un d’aquells shows vistos en pocs llocs més que en ficcions.

Foto: Doctor Music
Text: Miquel Muñoz

Tracklist
 1. Finesse
 2. 24K Magic
 3. Treasure
 4. Perm
 5. Calling all my lovelies
 6. Chunky
 7. That’s what I Like
 8. Versace on the floor
 9. Marry you
 10. Runaway baby
 11. When I Was Your Man
 12. Locked out of heaven
 13. Just the way you are
 14. Uptown funk

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

28 de juny, dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+

Demà 28 de juny es celebra la Diada de l'Orgull LGTBIQ+ 2022 (lesbianes, gais, transexuals, bisexuals, intersexuals, queers i altres). Molts...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -