15.2 C
Pals
Dimarts, 16 abril 2024
- Publicitat -

Busted @ Sala Apolo – 20/03/17

Marc Clapés
Marc Clapéshttp://www.primerafila.cat
Sóc el programador musical de la ràdio i també m'encarrego de presentar la Fórmula Tarda i la Primera llista A part de tot això, sóc el responsable del portal musical PrimeraFila.cat
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Fa 15 anys, Busted van irrompre al panorama musical amb una energia que va enamorar a milers d’adolescents d’arreu del planeta, amb temes com Year 3000, What I Go To School For o Without you. 
Ahir la banda va actuar a Barcelona, després de molts anys sense fer-ho i amb una excusa, la de presentar el seu nou disc Night Driver, que ha suposat el retorn d’un dels grups que més bon record van deixar entre el públic més jove, especialment el femení, que vibrava amb els temes amb els quals va créixer.
James Bourne, Charlie Simpson i Matt Willis, han trigat 13 anys a tornar a engegar aquest projecte i de ben segur que no el deixaran, després del gran èxit que està tenint la gira.
En directe, està més que clar, que les cançons més aclamades van ser les que formaven part dels seus primers dos treballs. No van faltar-hi Crashed the wedding, 3am, Who’s David, Meet you there o Year 3000, que va ser la darrera a sonar.
La Sala Apolo presentava un aspecte d’allò més càlid i animat, i la gent s’ho va passar la mar de bé, recordant aquelles peces que durant anys van estar cantant. I de ben segur que entre els assistents hi havia persones que com jo, al seu moment no van tenir l’ocasió de veure’ls en directe i ara es van treure l’espina que tenien clavada. 
Després de tants anys d’espera, va ser emocionant tornar a escoltar aquelles cançons i tot i que les cançons del nou disc, no estan gens malament, al costat dels grans clàssics, ho tenen més difícil per brillar.

Marc Clapés

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palafrugell s’ha adherit a la Xarxa de Municipis LGTBI de Catalunya

Aquest és un projecte que es va constituir al juny de 2016 per tot un seguit d’ajuntaments i institucions, amb la finalitat de coordinar i desenvolupar polítiques públiques adreçades a assegurar els drets i les llibertats de totes les persones més enllà de les seves identitats, expressions de gènere o orientacions afectives i sexuals.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -