20.6 C
Pals
Divendres, 27 maig 2022
- Publicitat -

Calonge i Sant Antoni ajorna les rues de Carnaval a l’abril arran de la pandèmia

El municipi se suma així a la decisió que ja van prendre Platja d'Aro, Sant Feliu de Guíxols, Pals, la Bisbal i Santa Cristina d'Aro

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Els representants de les colles i l’Ajuntament han decidit ajornar les rues de Calonge i Sant Antoni. “La decisió s’ha pres tenint en compte la situació actual de la pandèmia i la dificultat de poder garantir les mesures de seguretat en una activitat com la rua”, asseguren en un comunicat.

A Sant Antoni, la desfilada estava prevista pel diumenge 27 de febrer; i a Calonge, per al 6 de març. Ara, les rues s’endarrereixen als dies 3 i 10 d’abril, respectivament. D’aquesta manera, el municipi se suma també a la decisió que ja van prendre Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina, que també van posposar el carnestoltes a l’abril.

El 2019, a la rua de Carnaval de Calonge hi van participar una cinquantena de colles i 3.000 persones. En el cas de la de Sant Antoni, la desfilada de carrosses i comparses va aplegar més de 30 colles i uns 2.000 participants.

D’altra banda, segons informa l’Ajuntament, les escoles mantindran les activitats que tenien previstes per aquest febrer. Sempre tenint en compte la normativa sanitària vigent.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Baix Empordà planifica la temporada de prevenció d’incendis forestals

Davant l'elevat risc d'incendi previst per aquest estiu, representants del Consell Comarcal del Baix Empordà, dels municipis de la comarca i dels cossos d'emergència s'han trobat per tractar la prevenció d'incendis.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -