15.6 C
Pals
Diumenge, 18 abril 2021
- Publicitat -

Calonge i Sant Antoni aprova engegar la contractació de les obres d’urbanització de Mas Pere, valorades en 10,9 MEUR

Els treballs permetran construir una xarxa de clavegueram separativa i eliminar les fosses sèptiques

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
El ple de Calonge i Sant Antoni ha aprovat iniciar la contractació de les obres d’urbanització de Mas Pere. Es tracta del pas previ a l’adjudicació del contracte dels treballs, que estan valorats en 10,98 milions d’euros (MEUR). L’Ajuntament preveu que el procés per a l’adjudicació duri uns sis mesos i espera poder engegar les obres abans de finals d’any.
L’actuació permetrà posar al dia la urbanització amb la creació d’una xarxa de clavegueram separativa, l’eliminació de les fosses sèptiques, la instal·lació de les xarxes de servei d’aigua potable, electricitat i telecomunicacions –que se soterraran-, l’enllumenat públic, l’asfaltatge i la construcció de voreres, a banda de l’adequació de les zones verdes.

Les obres, que duraran de dos anys i mig, es finançaran majoritàriament a través de les aportacions dels propietaris amb un cost mitjà de gairebé 15.000 euros per finca.

Una altra part de pagarà amb els 358.506 euros aportats per l’Entitat Urbanística de Conservació de Mas Pere, que en el moment de dissoldre’ls va traspassar els diners a l’Ajuntament per destinar-lo a les obres.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

SOS Costa Brava s’oposa a canviar el Pla Director i diu que els ajuntaments que ho demanen “s’alineen amb promotors”

L'entitat assegura que hi ha fórmules per resoldre els dubtes que es generin en l'apartat d'integració paisatgística
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -