12.1 C
Pals
Dimarts, 16 abril 2024
- Publicitat -

Calonge i Sant Antoni aprova engegar la contractació de les obres d’urbanització de Mas Pere, valorades en 10,9 MEUR

Els treballs permetran construir una xarxa de clavegueram separativa i eliminar les fosses sèptiques

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
El ple de Calonge i Sant Antoni ha aprovat iniciar la contractació de les obres d’urbanització de Mas Pere. Es tracta del pas previ a l’adjudicació del contracte dels treballs, que estan valorats en 10,98 milions d’euros (MEUR). L’Ajuntament preveu que el procés per a l’adjudicació duri uns sis mesos i espera poder engegar les obres abans de finals d’any.
L’actuació permetrà posar al dia la urbanització amb la creació d’una xarxa de clavegueram separativa, l’eliminació de les fosses sèptiques, la instal·lació de les xarxes de servei d’aigua potable, electricitat i telecomunicacions –que se soterraran-, l’enllumenat públic, l’asfaltatge i la construcció de voreres, a banda de l’adequació de les zones verdes.

Les obres, que duraran de dos anys i mig, es finançaran majoritàriament a través de les aportacions dels propietaris amb un cost mitjà de gairebé 15.000 euros per finca.

Una altra part de pagarà amb els 358.506 euros aportats per l’Entitat Urbanística de Conservació de Mas Pere, que en el moment de dissoldre’ls va traspassar els diners a l’Ajuntament per destinar-lo a les obres.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Cel més tapat i descens tèrmic

Ambient més fresc amb descens de la temperatura i increment de la nuvolositat amb risc d'algun ruixat de tarda.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -