10 C
Pals
Dijous, 15 abril 2021
- Publicitat -

Camila Cabello presenta “Romance” i estrena ‘Liar’ i ‘Shameless’

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’artista femenina més escoltada a Spotify actualment, Camila Cabello, acaba de publicar dos nous senzills titulats ‘Liar’ i ‘Shameless‘. Les dues cançons anticipen el seu segon àlbum, que portarà per títol “Romance“.

Cabello inaugura així una nova era que cristal·litzarà en el seu pròxim i tan esperat treball d’estudi, el qual contindrà la seva obra més íntima fins a la data, íntegrament inspirada en experiències autobiogràfiques que Cabello ha convertit en cançons inoblidables. En les seves pròpies paraules, aquestes cançons expliquen la història de la meva vida durant aquests dos últims anys. Ja fa temps que vaig decidir titular-‘Romance’, perquè en elles parlo d’enamorar. Tots dos temes reflecteixen l’evolució i el moment personal de Cabello.L’entrada Camila Cabello presenta “Romance” i estrena ‘Liar’ i ‘Shameless’ ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

El Terracotta Museu de la Bisbal torna a participar al Dia Internacional de l’Art

Serà aquest proper cap de setmana amb una edició mixta que alternarà actes presencials i virtuals. L'actual situació sanitària obliga a modificar el format del Dia Internacional de l'Art, que malgrat tot es podrà celebrar els propers 16, 17 i 18 d'abril amb la inauguració de dues exposicions al Terracotta Museu.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -